Foto: Sebastian Cavazza
Nana Milčinski predstavlja skladbo Pesem o vetru
4. oktober, 2013
Sausages z novim videospotom za skladbo Spolna prjatla
4. oktober, 2013

Maya predstavlja singel Vse se da

Kraljica r'n'b Maya je s svojo drugo samostojno ploščo Čas za nas postavila nove standarde v svojem glasbenem izrazu. Gre za izdelek, ki je neprimerljiv z drugimi domačimi izdajami tako imenovane urbane glasbe, kjer domujejo r'n'b, soul, hip hop, funk in jazz. Album je naletel na odlične kritike, ki so ga v en glas postavile v sam vrh domačih glasbenih izdaj zadnjih let.  

Sedaj med poslušalce prihaja nova skladba z naslovom Vse se da, ki je nastala pod avtorsko taktirko Maye in Janija Haceta. "Po zadnjem singlu Jst bom tle, ki je bil nekoliko bolj umirjen, sem se odločila, da je čas za malo bolj energičen, funky komad." nam je zaupala Maya, ki je čez poletje album predstavila na vseh koncih Slovenije.
MAYA – Vse se da mayaVseseda.mp3
 
Glasbena plastovitost albuma Čas za nas seveda zahteva vrhunsko ekipo inštrumentalistov, ki jo je Maya tudi zbrala. V prvi vrsti omenimo Roberta Jukiča, Janija Haceta in Tigorja, sledi vrsta prav tako uveljavljenih glasbenih imen kot so bobnar Gašper Bertoncelj, trobentač David Jarh, pihalec Primož Fleischman, kitarist Andraž Mazi, godalec Bojan Cvetrežnik in drugi. "Poleti je bilo kar nekaj koncertov in odzivi so bili dobri. Predvsem se mi zdi pomembno, da je dobra energija med člani in da vedno znova išèeš kaj novega, ne da se le držiš okvirjev, ki si jih zastavil na začetku."


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.