Foto: Matej Petrič
GorA RockA izkupiček festivala namenila nakupu štirih defibrilatorjev
17. december, 2012
Neisha in Big Band RTV Slovenija z albumom Radiofonika
17. december, 2012

Metalski Božič v Rdeči ostrigi

Organizatorji iz škofjeloške Rdeče Ostrige vas vabijo na Metal Christmas, ki se bo odvijal 24. 12. 2012. Nastopili bodo dolenjski hard rockerji FREEWAY MACHINE, ki inspiracijo črpajo iz obdobja rocka sedemdesetih let. Kot glavni bend bodo na oder stopili METALSTEEL, ki vam bodo poleg njihovega starega materiala predstavili tudi nekaj novih skladb, obljubljajo pa tudi kakšno priredbo, ki vas zagotovo ne bo pustila hladne.
Poleg nastopajočih, bo Rdečo Ostrigo obiskal tudi Metal Božiček, ki bo poskrbel za nagradne igre, organizatorji pa obljubljajo tudi »metal grill«, kjer si boste lahko privoščili dobrote izpod rok gorenjskih metal kuharjev.
Če imate doma na božični večer družinsko pojedino, torej čim prej odložite pribor in se odpravite na Metal Božič v Rdečo Ostrigo. Predskupina začne ob 22. uri, Metalsteel pa bodo nastopili okoli 23ih. Vstopnina: 4 eur.

Organizatorji iz škofjeloške Rdeče Ostrige vas vabijo na Metal Christmas, ki se bo odvijal 24. 12. 2012. Nastopili bodo dolenjski hard rockerji Freeway machine, ki inspiracijo črpajo iz obdobja rocka sedemdesetih let. Kot glavni bend bodo na oder stopili Metalsteel, ki vam bodo poleg njihovega starega materiala predstavili tudi nekaj novih skladb, obljubljajo pa tudi kakšno priredbo, ki vas zagotovo ne bo pustila hladne.
Poleg nastopajočih, bo Rdečo Ostrigo obiskal tudi Metal Božiček, ki bo poskrbel za nagradne igre, organizatorji pa obljubljajo tudi metal grill, kjer si boste lahko privoščili dobrote izpod rok gorenjskih metal kuharjev. 

Če imate doma na božični večer družinsko pojedino, torej čim prej odložite pribor in se odpravite na Metal Božič v Rdečo Ostrigo. Predskupina začne ob 22. uri, Metalsteel pa bodo nastopili okoli 23ih.


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.