Flora & Paris predstavljajo singel Naša bajta
24. februar, 2016
Jernej Zoran s singlom Bodi to, kar si napoveduje nov album
24. februar, 2016

Mi2, Flirrt in The Wet prihajajo v Škofjo Loko

Avtohtoni slovenski rokerji Mi2, ki že več kot 20 let orjejo slovensko glasbeno ledino, bodo z vami zarockali s svojimi največjimi uspešnicami v soboto, 2. aprila 2016 ob 20.00 v športni dvorani Trata v Škofji Loki. 

Fantje iz Rogatca na Štajerskem, so se svojo neposredno iskrenostjo, humorjem, razgledanostjo, igrivostjo, razumevanjem slovenskega človeka, vtisnili v srca premnogim generacijam v naši državi, s skladbami kot so Črtica, Sladka kot med, Samo tebe te imam, Čakal sn te ko kreten, Pa si šla, Oda gudeki, Pojdi z menoj v toplice, Zbudi me za 1. maj,  Moja teta Estera, Ti nisi ta, Čista jeba in drugimi, tako rekoč dvema ducatoma uspešnic, kot tudi ostalimi skladbami z njihovih sedmih albumov. Spomnimo se, da so Mi2 lani s koncertom ob 20. obletnici Od Črtice do Čiste jebe že 14 dni pred koncertom razprodali Veliko Halo Tivoli. 
 
Nikakor ne zamudite tega vrhunskega rockovskega koncerta skupine Mi2 V Škofji Loki 2. aprila 2016 v športni dvorani Trata! Fantje bodo zagotovo s seboj prinesli energijo in entuziazem, ki smo ga lahko videli in slišali na njihovi 20. obletnici v Hali Tivoli! Kot gostje na koncertu  s samostojnimi nastopi se bosta predstavili tudi zelo dobro znana skupina Flirrt in škofjeločani The Wet!