Vulture and the Guru predstavljata singel Nocoj
19. november, 2014
Armani & Lidija Matić & Dj/Mc Urke v videu za skladbo Posle mene
25. november, 2014

Mi2 s koncertoma v Cvetličarni

V ljubljanski Cvetličarni se kar dva dni,  v torek, 2. 12. in v sredo, 3. 12. obetata nepozabni zabavi s skupino Mi2, na katerih bodo predstavili novo, in že uspešno ploščo Čista jeba, kot tudi vsaj 2 ducata svojih uspešnic, ki jih pozna staro in mlado. 

Čista jeba tour(a) je prvič napolnila dvorano Celjskega doma v Celju, sledilo je dvodnevno koncertiranje na Štuku v Mariboru. “Zadovoljni obrazi in hripavi glasovi so dokaz, da Čista jeba tour(a) prinaša tisto, kar želimo povedati in kar si naša zvesta publika želi slišati,” poudarja Jernej Dirnbek in ob tem izpostavlja, da bosta tokratna koncerta popolnoma drugačna od predstavitvenega koncerta plošče konec oktobra. “Število vstopnic na koncert smo omejili na znosno mejo, začeli bomo ob pol devetih, tako da se bo dalo dihati in drugi dan produktivno delati,” še dodaja pevec Tone Kregar Tonč. Seveda pa boste slišali tudi njihove skladbe kot so Sladka kot med, Samo tebe te imam, Čakal sn te ko kreten, Pa si šla, Oda gudeki, Pojdi z menoj v toplice in številne druge, ki so v našem prostoru postale že nepogrešljive.

Na albumu Čista jeba se nahaja 11 skladb, štiri od njih so Mi2 že predstavili svoji publiki. “Vsaka izmed skladb nosi zgodbo iz vsakdanjega življenja, a smo ji dodali naš pristni pečat, brez katerega ne moremo in po katerem smo prepoznavni,” je povedal Jernej Dirnbek – Dimek. V popotnico novemu albumu so ulične upore pospremili z Vstati in obstati, s singlom Hči vaškega učitelja so predstavili žanr morilske balade, svojo klasično rock balado so spesnili v Staro dušo, iz radijev pa je zadonela tudi Čista jeba, ki je le v enem tednu z najhitreje nastalim videospotom v zgodovini slovenske rock glasbe zbrala kar 30.000 ogledov.