Dropkick Murphys končno v Sloveniji
28. maj, 2012
Videospot Sončne uprave skupine Kingston
28. maj, 2012

MladiSmo open air privabil več kot 6000 obiskovalcev

V soboto, 26. maja, je Klub študentov občine Celje (KŠOC) drugo leto priredil največji celodnevni dogodek v cejski regiji MladiSmo OPEN AIR, ki je skozi cel dan privabil več kot 6.000 obiskovalcev, kar dokazuje, da je projekt bil ponovno uspešen. Čez dan je bilo poskrbljeno za pester kulturno športni program, katerega so obiskale vse generacije, bodoči študenti so odplesali četvorko, zvečer pa so za glasbeno ekstazo poskrbele slovenske glasbene skupine Earth Shock, Dead by Grace, 500m, Nude in Siddharta.
Dogodek je vsem obiskovalcem ponudil veliko zanimivih dejavnosti (bossaball, zumba maraton, gigantski Človek ne jezi se, predstavitev vojske in gasilcev, šola odbojke, igre brez meja, streetball, stand up comedy), druženje, nova poznanstva in navsezadnje največjo zabavo za vse generacije v Celju. V popoldanskem delu so na 20 stojnicah predstavili svoje delovanje, posebnosti in aktivnosti različni študentski klubi celjske regije, šole, društva in podjetja. Posebnost letošnjega dogodka je bil Celjski maturant 2012, na katerem so bodoči študenti odplesali četvorko in bili z njeno izvedbo zadovoljni. Večerni del so glasbeno zaznamovale slovenske skupine. Ob mraku sta ozračje začela ogrevati mlada, a kvalitetna banda Earth Shock in Dead by Grace. Ko se je stemnilo so za vroče vzdušje poskrbeli 500m, Siddharta in Nude. Prireditev pa se je zaključila z najljubšim slovenskim glasbilom harmoniko, ob zvoku katere je plesalo in se treslo celo prizorišče. Velika zahvala gre našim sponzorjem, Nova KBM, Agencija M Servis, Collegium Mondial Travel, Šotori Petre, Elektro Celje, Olimpus, Vzajemna, Ptujska klet, Mestna občina Celje in medijskim partnerjem, portal Mladi smo, Radio Antena Štajerska, MTV, TV Celje, City Magazine, Žurnal 24, Celjan. Vsi ti so nam pomagali za uspešno izvedbo prireditve. Podjetje Simbio je organizatorjem pomagalo pri ločevanju in skrbnem čiščenju odpadkov, s čimer smo dosegli okolju prijazno prireditev. Zaključujemo, da je naša prireditev lahko odličen zgled tudi ostalim prihajajočim prireditvam.
Organizatorji dogodka so v Celju želeli obuditi mladinski utrip mesta, mladim ponuditi ne samo še en koncert, ampak tudi priložnost za druženje in spoznavanje novih vsebin na področju športa, kulture, sociale, izobraževanja in obštudijskih dejavnosti. Veseli nas, da smo lahko obiskovalcem ponudili vse to in vsak posameznik nam je s svojim obiskom povrnil naš trud. Izjemna čast gre podžupanu Mestne občine Celje, Marku Zidanšku, ki je s svojo prisotnostjo pokazal podporo projektu in v večernih urah pozdravil vse prisotne.

V soboto, 26. maja, je Klub študentov občine Celje (KŠOC) drugo leto priredil največji celodnevni dogodek v cejski regiji MladiSmo open air, ki je skozi cel dan privabil več kot 6.000 obiskovalcev, kar dokazuje, da je projekt bil ponovno uspešen. Čez dan je bilo poskrbljeno za pester kulturno športni program, katerega so obiskale vse generacije, bodoči študenti so odplesali četvorko, zvečer pa so za glasbeno ekstazo poskrbele slovenske glasbene skupine Earth Shock, Dead by Grace, 500m, Nude in Siddharta. 
Dogodek je vsem obiskovalcem ponudil veliko zanimivih dejavnosti (bossaball, zumba maraton, gigantski Človek ne jezi se, predstavitev vojske in gasilcev, šola odbojke, igre brez meja, streetball, stand up comedy), druženje, nova poznanstva in navsezadnje največjo zabavo za vse generacije v Celju. V popoldanskem delu so na 20 stojnicah predstavili svoje delovanje, posebnosti in aktivnosti različni študentski klubi celjske regije, šole, društva in podjetja. Posebnost letošnjega dogodka je bil Celjski maturant 2012, na katerem so bodoči študenti odplesali četvorko in bili z njeno izvedbo zadovoljni. Večerni del so glasbeno zaznamovale slovenske skupine. Ob mraku sta ozračje začela ogrevati mlada, a kvalitetna banda Earth Shock in Dead by Grace. Ko se je stemnilo so za vroče vzdušje poskrbeli 500m, Siddharta in Nude. Prireditev pa se je zaključila z najljubšim slovenskim glasbilom harmoniko, ob zvoku katere je plesalo in se treslo celo prizorišče.