Foto: Jaka Vinšek
Niti en dan in Flamie v videospotu
21. maj, 2012
Premierno videospot Ne streljaj name zasedbe Vulture and the Guru
21. maj, 2012

MladiSmo open air s Siddharto, Nude in drugimi

Klub študentov občine Celje (KŠOC) prireja v soboto, 26. maja celodnevni dogodek MladiSmo OPEN AIR, ki bo vsem obiskovalcem ponudil veliko zanimivih dejavnosti, druženje, nove aktivnosti in poznanstva, navsezadnje tudi največjo zabavo v Celju. Od 14. ure dalje se bodo na stojnicah predstavili študentski klubi, društva, šole, potekal bo pester kulturno-športni program za vse generacije, celjski dijaki bodo odplesali četvorko, v večernemu delu pa bodo za nepozabno zabavo poskrbele glasbene skupine Earth Shock, Dead by Grace, 500 m , Nude in Siddharta.
Vstop bo za vse registrirane uporabnike portala mladismo.si brezplačen in za ostale 10 EUR. Vsi, ki bi si radi zagotovili brezplačno vstopnico za največji OPEN AIR dogodek v Celju, lahko to storite tako, da postanete uporabniki spletnega portala mladismo.si. Registracija v portal je brezplačna. Uporabnik portala je lahko kdorkoli med 16. in 32. letom starosti.

Klub študentov občine Celje (KŠOC) prireja v soboto, 26. maja celodnevni dogodek MladiSmo open air, ki bo vsem obiskovalcem ponudil veliko zanimivih dejavnosti, druženje, nove aktivnosti in poznanstva, navsezadnje tudi največjo zabavo v Celju. Od 14. ure dalje se bodo na stojnicah predstavili študentski klubi, društva, šole, potekal bo pester kulturno-športni program za vse generacije, celjski dijaki bodo odplesali četvorko, v večernemu delu pa bodo za nepozabno zabavo poskrbele glasbene skupine Earth Shock, Dead by Grace, 500 m, Nude in Siddharta. 

Vstop bo za vse registrirane uporabnike portala mladismo.si brezplačen in za ostale 10 €. Vsi, ki bi si radi zagotovili brezplačno vstopnico za največji open air dogodek v Celju, lahko to storite tako, da postanete uporabniki spletnega portala mladismo.si. Registracija v portal je brezplačna. Uporabnik portala je lahko kdorkoli med 16. in 32. letom starosti.