Marko Hatlak in harmonika. Kot eno.
18. april, 2014
ZircuS z novim singlom Stop dancing
28. april, 2014

Monika Pučelj se vrača s singlom Nisi sebe dal

Monika Pučelj je na glasbeni sceni že vrsto let uveljavljeno ime. Nase je prvič opozorila s skladbo Mi paše, vse odtlej pa je v karieri nizala skladbe, ki so pustile velik pečat pri poslušalcih in bile odlično sprejete tudi na radijskih valovih. O prikupni Korošici v zadnjem času resda nismo slišali veliko, se ji je pa vseeno veliko dogajalo, priznava.  Potem ko je drugič postala mamica, se je namreč posvetila predvsem družini. Zdaj pa se ob koncu porodniškega dopusta že vrača na sceno z novim singlom. Naslovila ga je Nisi sebe dal.

Tudi tokrat je besedilo ustvarila sama, pri glasbi in aranžmaju pa je sodelovala z Boštjanom Grabnarjem.
 
“Pesem govori o strahovih pred pomembnimi odločitvami, v tem primeru o ljubezni, ko se ustrašimo nadaljnjih korakov,” pravi Monika, ki je svojo glasbeno pot sicer pričela s sodelovanji na glasbenih festivalih. Že kot najstnica si je izkušnje nabirala v Avstriji, širše občinstvo pa jo je spoznalo s pesmijo Mi paše,  nato z zmago na Melodijah morja in sonca 2003, v zadnjih letih pa tudi kot avtorico skladb. Njena odmevnejša je bila spevna skladba z naslovom Potiskaš me ob tla.
“V mojem življenju je zdaj ponovno več časa za glasbo in z veseljem bom predstavila novo glasbeno ustvarjanje. Leto, ki je pred mano, pa bo zame na nek način prelomno, oktobra bom namreč upihnila trideseto svečko.”
 
MONIKA PUČELJ – Nisi sebe dal monikapuceljNISISEBEDAL.mp3