uroszagozen14
mp3: Novi singel: UROŠ ZAGOŽEN – VEČNI LED
21. november, 2011
Videospot Buldogov za skladbo Mi smo (legende)
21. november, 2011

mp3: Novi singel: CORVUS – POJDI STRAN

corvus27

corvus27

»Pojdi stran« je ime novega singla rockerske skupine Corvus. Fantje prihajajo iz Nove Gorice in že leta zvesto osvajajo srca svojih oboževalcev. Za seboj imajo že lepo število koncertov, najodmevnejši pa je bil ravno v njihovem rojstnem kraju, kjer so igrali pred 10.000 glavo množico skupaj s Siddharto.
Lansko leto je pet članska zasedba Corvus nabrala nove moči in sedaj so v polnem zagonu, da zazibajo odre v svojih rock ritmih. Obenem pa počasi a vztrajno pripravljajo svoj prvi album, ki ga vsi že nestrpno pričakujemo.
Corvus so: Alan Premrl-vokal, Tadej Pišot-ritem kitara, Tine Koršič-solo kitara, Gregor Kladnik-bas kitara ter Tadej Blažič-bobni.

Pojdi stran je ime novega singla rockerske skupine Corvus. Fantje prihajajo iz Nove Gorice in že leta zvesto osvajajo srca svojih oboževalcev. Za seboj imajo že lepo število koncertov, najodmevnejši pa je bil ravno v njihovem rojstnem kraju, kjer so igrali pred 10.000 glavo množico skupaj s Siddharto.

Lansko leto je pet članska zasedba Corvus nabrala nove moči in sedaj so v polnem zagonu, da zazibajo odre v svojih rock ritmih. Obenem pa počasi a vztrajno pripravljajo svoj prvi album, ki ga vsi že nestrpno pričakujejo. Corvus so: Alan Premrl – vokal, Tadej Pišot – ritem kitara, Tine Koršič – solo kitara, Gregor Kladnik – bas kitara ter Tadej Blažič – bobni.

CORVUS – Pojdi stran CORVUSPojdiStran.mp3