papir30
mp3: Novi singel: PAPIR – NIČ MI NI
30. avgust, 2011
prirdeciostrigi31
koncert: PETNAJSTLETNICA MKC-JA PRI RDEČI OSTRIGI
31. avgust, 2011

mp3: Novi singel: DARE KAURIČ – PARTIGIANO DI AMOR

darekauric30

darekauric30Po osvežujočem poletnem hitu Dareta Kauriča Zunaj se sonce smeje prihaja med poslušalce njegov novi singel Partigiano Di Amor, ki je obenem napoved za prihajajoči istoimenski album. Partigiano Di Amor je ena od desetih skladb, ki so našle prostor na prvem samostojnem solo projektu Dareta Kauriča, ki ga sicer poznamo kot gonilno silo ene naših najuspešnejših pop skupin v Sloveniji – Kingston.

Dare, ki je tudi avtor skladb za Zablujeno Generacijo, Atomik Harmonik, StereoTipe, Kuzle, Mambo Kings, Natalijo Verboten, itd… se je na svojem samostojnem projektu okrepil z glasbenimi prijatelji iz vseh vetrov, posebej za to priložnost poimenovanimi The Bikini Detectors. Konkretno za novi singel pa je bil v navezi tudi s španskim posebnežem Toninom Carotonejem (znan tudi po sodelovanju z Manu Chao), ki se je že odzval povabilu in gostovanju v skladbi, vendar je žal zaradi prekrivanja terminov njuno trenutno sodelevanje prestavljeno v bližnjo prihodnost.

Skladba Partigiano Di Amor je bila posneta v Daretovem domačem studiu, miksanje pa je potekalo v studiu NSK pod budnimi ušesi producenta Iztoka Turka, ki je skupaj z Daretom pred mnogimi leti nastopal v legendarni punk skupini Kuzle.

DARE KAURIČ – Partigiano di amor (45 sek) DareKauricPartigianoDiAmor.mp3

Za skladbo Partigiano Di Amor v kratkem pričakujemo tudi videospot, ki je bil posnet v Benetkah in v Kopru.

Foto: Robert Zabukovec


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.