Foto: Aleš Podbrežnik
TBF cirkus zažarel v soju pistacij
18. november, 2011
eroika18
mp3: Novi singel: EROIKA – MOJE ORGLICE
18. november, 2011

mp3: Novi singel: JERRY – NISI VERJEL

jerry18

jerry18

Po izjemno uspešnem prvencu ‘Življenje se smeji’ Jerica Haber predstavlja nov singel ‘Nisi verjel’ pod novim umetniškim imenom ‘JERRY’, ki pride takoj v naša ušesa in tam, tako kot njen fantastičen vokal, tudi ostane.
S skladbo ‘Nisi verjel’ je Jerry naredila korak, ki je precej drugačen kot pri pesmi ‘Življenje se smeji’, saj ga odlikuje bolj elektronski zvok, ki odlični pevki tudi nedvomno pristaja.
Glasbo za nov singel ‘Nisi verjel’ je prispeval Miha Gorše, ki sodeluje tudi z Omarjem Naberjem, Samuelom Lucasom, Nušo Derenda, s skupino Sell Out in drugimi. Pod besedilo pa se je podpisal Jure Golobič, ki kot avtor, aranžer, producent in kitarist aktivno deluje v skupini Evil Eve, ustvarjal je tudi za The Stroj, med drugim pa njegov spekter glasbenega ustvarjanja seže tudi na gledališke odre in sicer z gledališko predstavo ‘Pravkar ločen’ BB Teatra. Pod aranžma pa sta se podpisala Miha Gorše in Peter Penko.

Po izjemno uspešnem prvencu Življenje se smeji Jerica Haber predstavlja nov singel Nisi verjel pod novim umetniškim imenom Jerry, ki pride takoj v naša ušesa in tam, tako kot njen fantastičen vokal, tudi ostane. 

S skladbo Nisi verjel je Jerry naredila korak, ki je precej drugačen kot pri pesmi Življenje se smeji, saj ga odlikuje bolj elektronski zvok, ki odlični pevki tudi nedvomno pristaja.   

Glasbo za nov singel Nisi verjel je prispeval Miha Gorše, ki sodeluje tudi z Omarjem Naberjem, Samuelom Lucasom, Nušo Derenda, s skupino Sell Out in drugimi. Pod besedilo pa se je podpisal Jure Golobič, ki kot avtor, aranžer, producent in kitarist aktivno deluje v skupini Evil Eve, ustvarjal je tudi za The Stroj, med drugim pa njegov spekter glasbenega ustvarjanja seže tudi na gledališke odre in sicer z gledališko predstavo Pravkar ločen BB Teatra. Pod aranžma pa sta se podpisala Miha Gorše in Peter Penko.

JERRY – Nisi verjel (50 sec) JerryNisiverjel.mp3