liquf04
mp3: Novi singel: LIQUF – ILUZIJA
4. april, 2011
KATJAFASINK08
mp3: Novi singel: KATJA FAŠINK – NORA NOČ
4. april, 2011

mp3: Novi singel: TANJA ŽAGAR – DALEČ JE SRCE

Tanja_agar1

Tanja_agar1Ob začetku pomladi vam na radijske valove pošiljamo pesem pevke Tanje Žagar z naslovom Daleč je srce, uveljavljenega avtorja Boštjana Groznika, s katerim Tanja sodeluje že vrsto let. Pesem, ki vam jo predstavljamo je nostalgično izpovedna balada in opeva lepe spomine na mladostno ljubezen. V pomladnem času, ko vse brsti in raste, se prebujajo tudi spomini na čustva, katerih se spominjajo tako starejši kot tudi mlajši zaljubljenci.

Pesem se nahaja na Tanjinem albumu Hvala, ker si ob meni ti in je zadnji singl, ki vam ga predstavljamo in s tem hkrati napovedujemo prihod novega, že tretjega albuma. Priprava albuma je že v polnem teku, njegov izid je predviden v začetku jeseni letošnjega leta.

TANJA ŽAGAR – Daleč je srce TanjaZagarDalecjesrce.mp3

Pripoved, ki nam jo je Tanja pripovedovala skozi svoje pesmi z albuma Hvala, ker si ob meni ti bo svoj vrhunec doživela na posebnem dogodku, jubilejnem 50.koncertu. Veliki koncert – Zlati večer Tanje Žagar se bo zgodil v petek, 15.aprila ob 20.00 v Dvorani Golovec v Celju, kjer bo Tanja skupaj s svojimi glasbenimi gosti zapela tudi vseh 5 duetov z albuma. Gosti koncerta so pevci, ki so zaznamovali glasbeno zgodovino od 60.leta pa vse do danes:Kemal Monteno, Boris Kopitar, Ivo Mojzer, Ansambel Spev, Pop Design, Rok Ferengja, Foxy Teens. Koncertni večer bo prav gotovo paša za oči in ušesa, saj se pripravlja veliki spektakel na največjem Tanjinem odru doslej z vrhunsko scenografijo in light šovom.