sarakobold31
mp3: Novi singel: SARA KOBOLD – SAMO TI
31. avgust, 2011
tonirom09
mp3: Novi singel: TONIROM – KOT SONCE
31. avgust, 2011

mp3: Novi singel: TANJA ŽAGAR – NAJ ŽIVI LEP SPOMIN

tanjazagar31

tanjazagar31Odličen odziv publike na njeno dosedanje delo, uspešen album Hvala, ker si ob meni ti in polne dvorane na njeni koncertni turneji, so Tanji Žagar dale novega zagona. Čeprav je bilo poletje, dolgi in vroči večeri, ob katerih bi marsikdo poležaval in počival, se je Tanja lotila ustvarjalnega dela. Ponovno je svoje občutke in čustva zlila na papir in pripravila besedila za nove pesmi, ki zrcalijo njen pogled na svet in življenje.

Novi album, ki bo luč sveta ugledal konec meseca oktobra, prinaša 14 novih pesmi. Tudi tokrat bo Tanja na svoj album uvrstila pesmi, ki so nastale v duetih. Tako jo bomo lahko slišali zapeti v duetu z Alfijem Nipičem, Rokom Ferengjo in Adijem Smolarjem, ki je tokrat v svoji 30.letni glasbeni karieri prvič zapel v duetu.

Kot prvi in nosilni singel z albuma vam predstavljamo pesem Naj živi lep spomin, ki v že prepoznavem Tanjinem slogu zaokrožuje trilogijo nosilnih pesmi zadnji treh albumov (Tiho, tiho čas beži, Hvala, ker si ob meni ti, Naj živi lep spomin). Nostalgično izpovedna pesem opeva minule nepozabne in neponovljive trenutke naših življenj, ki imajo prostor v naših srcih in tam še naprej živijo.

TANJA ŽAGAR – Naj živi lep spomin
TanjaZagarNajzivilepspomin.mp3