petraslapar162
mp3: Novi singel: PETRA SLAPAR – NEW WORLD
16. november, 2011
indierock16
koncert: INDIE ROCK VOL. 4 PRI MKC RDEČA OSTRIGA
16. november, 2011

mp3: Novi singel: TANJA ŽAGAR – NORA NOČ

tanjazagar16

tanjazagar16

Kot drugi singl z albuma, ki je izšel 15.11.2011 vam predstavljamo pesem »Nora noč«, ki je v tipičnem italijanskem ritmu poimenovanem tarantela in spominja na naše domače polke. Pesem je primerna za vrste zabav, praznovanj in veselic, saj te enostaven in poskočen ritem ponese na plesišče in odžene slabo voljo stran.
Album z naslovom »Naj živi lep spomin« prinaša 14 novih pesmi. Navdih za pripravo albuma je Tanja v preteklih dveh letih črpala iz zanimivih dogodkov, lastnih čustvenih izkušenj in izkušenj svojih prijateljev.

Kot drugi singel z albuma Tanje Žagar, ki je izšel 15.11.2011 vam predstavljamo pesem Nora noč, ki je v tipičnem italijanskem ritmu poimenovanem tarantela in spominja na naše domače polke. Pesem je primerna za vrste zabav, praznovanj in veselic, saj te enostaven in poskočen ritem ponese na plesišče in odžene slabo voljo stran.

Album z naslovom Naj živi lep spomin prinaša 14 novih pesmi. Navdih za pripravo albuma je Tanja v preteklih dveh letih črpala iz zanimivih dogodkov, lastnih čustvenih izkušenj in izkušenj svojih prijateljev.

TANJA ŽAGAR – Nora noč TanjaZagarNoranoc.mp3