trkaj311
video: TRKAJ & BLAŽKA – NEVIDNI
31. januar, 2011
Mi2ZaklopBravo31
mp3: Novi singel: MI2 – EJSIDISI BRIGITA
1. februar, 2011

mp3: Novi singel: TANJA ŽAGAR – TIHO TEČE SAVA

Tanjazagar-fotoLidijaMataja1

Tanjazagar-fotoLidijaMataja1Predstavljamo vam novi singel Tanje Žagar z albuma Hvala, ker si ob meni ti z naslovom Tiho teče Sava. Pesem je izpovedna ljubezenska balada in prihaja na radijske valove z namenom ravno v času, ko slavimo praznik zaljubljenih. Takrat se namreč vse vrti okoli zaljubljencev, hkrati se pa pozablja na mnoge, ki to niso in se ob tem prazniku počutijo osamljene. Z besedilom pesmi o izgubljeni ljubezni, katere avtorica je Tanja Žagar, se lahko namreč marsikdo poistoveti. Tanja je opisala svojo lastno izkušnjo in svojo izpoved želi deliti s svojimi poslušalci.

Tanja Žagar znova bolj in bolj dokazuje, da je ena izmed vodilnih glasbenih izvajalk v Sloveniji, saj je poleg osvojenega Gonga popularnosti 2010 in naziva najbolj prodajanega slovenskega albuma za leto 2010, tokrat nominirana tudi za Glasbenega viktorja popularnosti za leto 2010. Po petih letih samostojnega glasbenega delovanja se je izoblikovala v odlično koncertno izvajalko, saj je za njo 45 samostojnih koncertov po dvoranah po celi Sloveniji.

TANJA ŽAGAR – Tiho teče Sava Tanjazagar-TihoteceSava.mp3

Ob prazniku zaljubljencev pripravlja kar dva koncerta z gosti, v nedeljo, 13.2. v Športni dvorani na Igu in v ponedeljek, 14.2. v Kulturnem domu Žalec.
V založbi pa se že vneto pripravljajo na poseben glasbeni dogodek – Zlati večer Tanje Žagar, ki bo v petek, 15.4. v Dvorani Golovec v Celju, kjer ji bodo podelili Zlato ploščo za prodajni uspeh drugega albuma, najbolj prodajanega slovenskega albuma po podatkih slovenskega billlboarda – Slo top 30 za leto 2010 Hvala, ker si ob meni ti.