Vasko Atanasovski predstavlja singel Srce ma svoja pota
2. december, 2016
Simon in njegov Ideal
2. december, 2016

Na Metaldays prihaja tudi Marilyn Manson

Festival MetalDays bo prihodnje leto obeležil peto obletnico. Za ljubitelje najbolj glasne glasbene zvrsti na svetu organizatorji tokrat pripravljajo najboljši spisek nastopajočih do sedaj – na MetalDays 2017, ki bo potekal med 23. in 29. julijem 2017 v Tolminu, v objemu Tolminke in Soče, bodo nastopili vseameriška nočna mora, vampir hollywoodskih gričev, antikrist superstar Marilyn Manson, tour-de-force melodičnega metala Amon Amarth, švedski progresivni rock/metal prvaki Opeth, Doro, Iced Earth, Katatonia, Pain, Blues Pills, Bloodbath, Death Angel, Abbath, Shining, Loudness, Kadavar, Equilibrium, Sanctuary in mnogi drugi!

Tako kot že mnoga leta poprej se bo tudi prihodnje leto Tolmin v juliju preobrazil v raj za ljubitelje metal glasbe iz vsega sveta. Tokratna peta edicija bo postregla z bogatim, raznolikim in verjetno najboljšim line-upom  do sedaj – med več kot 110 nastopajočimi bandi najbolj izstopajo Marilyn Manson, Amon Amarth, Opeth, Doro in Iced Earth, na uradni spletni strani festivala MetalDays pa lahko najdete celoten seznam bandov, ki jim boste v živo lahko prisluhnili prihodnje leto  – v tem trenutku je potrjenih 80% nastopajočih! Prostorska in vsebinska novost festivala v prihodnjem letu je nov, tretji oder, ki bo v celoti namenjen mladim, (še) neuveljavljenim imenom metal glasbe  – MetalDays ti. newcommerjem že od svojih začetkov namenja posebno pozornost, tokrat pa bodo dobili svoj oder.
 
Uspešna zgodba festivala MetalDays se je pričela leta 2004, takrat s festivalom Metalcamp, 9 let kasneje preimenovanim v MetalDays, ki je tako prvič pod tem imenom potekal v letu 2013. Festival je že nekaj let razprodan in beleži 12.000 obiskovalcev dnevno. Organizator tudi letos pričakuje toliko obiskovalcev in hkrati opozarja, da je prodanih že več kot 40% vstopnic. Tako kot vsako leto so tudi tokrat na voljo različni tipi vstopnic – vstopnice so na voljo ekskluzivno preko MH Shop, vaše metal počitnice pa so lahko tedenske, dnevne ali 3-dnevne (v prodaji prvič tako zgodaj!), na voljo pa so tudi ti. Fan paketi.