nina_puslar-tisk_revije_0001_IMG_6698.psd
intervju: NINA PUŠLAR
31. maj, 2010
bohem1
mp3: Novi singel: BOHEM – DEJA VU
1. junij, 2010

nagrada: KINGSTON: Križanke, 2. junij

kingston

kingstonKoncert Kingston z vami ne bo tipičen Kingston koncert. Na spektaklu bo skupno sodelovalo preko 40 nastopajočih! Na odru ljubljanskih Križank tako ne bodo stali samo  Reno, Dare, Zvone, Klemen in Dejan temveč se jim bo tokrat na odru pridružila razširjena zasedba z dodatnimi 6 izkušenimi glasbenimi mački. Na odru bodo tako stalno prisotni tudi back vokalistki, dodatna pihalna sekcija, akustični flamenko kitarist ter tolkalist.
Skupno pot bodo na na odru s Kingstoni delili tudi posebni glasbeni gostje: Danijela, Alya, Grega Skočir, 6 Pack Čukur, 4 Given in Vesele Štajerke, ki se bodo Kingstonom pridružili pri izvedbi njihovih največjih hitov. Poleg glasbenih gostov bodo odrsko dogajanje popestrile plesalke, artisti in mnogi drugi sodelujoči, ki bodo skrbeli za profesionalno zvočno in video atmosfero in skupaj z zvezdami in slavljenci večera ustvarjali posebno, nepozabno vzdušje –  pravi žur.
Koncertni spektakel Kingston z vami pa bo zaznamovalo še nekaj dodatnih daril, ki jih Kingstoni vsem obiskovalcem koncerta podarjajo ob njihovi obletnici: v sodelovanju z največjo potovalno agencijo za mlade pripravljajo posebno nagradno igro S Kingstoni na Zakintos, ki bo 2 obiskovalca brezplačno popeljala na letošnji absolventski izlet, prvih 300 obiskovalcev se bo lahko brezplačno odžejalo z dvema koktejloma – Fresh in Q, narejenima iz najbolj znanega zeliščnega likerja, Kingstoni pa pripravljajo tudi mnoga druga presenečenja, ki pa naj zaenkrat ostanejo še skrivnost.

Kingston z vami ne bo le enkraten dogodek, saj bodo vse skupaj posnele kamere. Kingstoni bodo v jesenskih mesecih izdali svojo prvo Live ploščo (CD in DVD), na kateri bodo vse njihove največje uspešnice, ki jih bodo izvedli v Križankah.

Kingston z vami bo nedvomno neponovljiv koncertni dogodek, ki ga ne smete zamuditi. Skupina Kingston je ena najbolj priljubljenih slovenskih glasbenih skupin, vsekakor pa tista, ki da poseben pečat vsaki pravi zabavi. Pozitivna energija, izjemna karizma na odru, kakovost izvedbe glasbe in uspešnica za uspešnico so glavne karakteristike, ki Kingstone v samem vrhu že kar nekaj let.

Kdo? Kingston z gosti
Kje? Križanke, Ljubljana
Kdaj? 2.6.2010 ob 20:30
Koliko? 18 – 22 €


Nagradno vprašanje: Kolikšno obletnico delovanja bodo Kingstoni proslavili na koncertu v Križankah?
Odgovor je seveda 15. letnico delovanja. Srečni nagrajenki, ki prejmeta prost vstop na koncert sta Branka Povh in Maja Peperko. Čestitamo.

Foto: Urban Modic


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.