Erik2
mp3: Novi singel: ERIK E-VOICE – OB TEBI
9. julij, 2010
jacob
novica: JACOB OSVAJA Z NOVO SKLADBO
9. julij, 2010

nagrada: NAGRAJENCI IGRE: Z ZAROLAJ.SI NA POLETNO SPLASH POKOVKO

sotocje

sotocjekarto117. in 18. julija 2010 se bo zgodil največji osvežilno vroč glasbeni dogodek tega poletja. Poletna Splash Pokovka 2010 bo v dveh dneh v Tolminu gostila skoraj 50 priznanih didžejev iz petih držav, Slovenije, Italije, Hrvaške, Nemčije in Srbije, ki bodo več tisoč glavo množico greli na kar treh različnih plesiščih. Vzporedno s plesno zabavo bodo organizirane kreativne delavnice, športne aktivnosti in največji “after party” s piknikom, poskrbljeno pa bo tudi za brezplačno taborjenje.

Glavna zvezda dogodka bo Gramophonedzie (Marko Miličević), srbski veteran s petnajstletnimi izkušnjami, ki trenutno osvaja svetovne glasbene lestvice s hitom Why Don’t You, ki je predelava skladbe iz leta 1942, vokal pa je skladbi posodila Peggy Lee.
House pesem s pridihom starih zvokov swinga mu je prinesla tudi založniško pogodbo z založbo Virgin/Positiva. DJ, ki je delil oder z zvenečimi imeni kot so Bob Sinclar, Derrick Carter, Junior Jack, David Morales, Basement Jaxx, Tom Novy, Axwell in Roger Sanchez, bo kmalu ogrel tudi slovensko občinstvo. Ob izdatni domači podpori artistov kot so Veztax, Andrew Technique, Ian F., Psiho, Alex Long, Aleksij, Robert G. Roy, Symann in številnih drugih odmevnih domačih in tujih imenih, bo še tako zahteven poslušalec sodobne elektronike potešen do največje mere.

Nagrajenci so:
– 3× prost vstop na Poletno splash pokovko 2010: Tina Idzig, Aleč Černigoj, Lea Kolar
– 3× zgoščenka Poletne splash pokovke 2010: Ana Kroflič, Lea Remic, Matevž Lokar

Vsem nagrajencem iskrene čestitke!


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.