Gašper Rifelj v videospotu Zadihaj
28. december, 2012
Evropska turneja Channel Zero in Inmate odpovedana
29. december, 2012

Najboljše smučišče prireja najboljšo snežno zabavo

Na pragu leta 2013 in ob začetku smučarske sezone na Naj smučišču SC Cerkno se bo zgodila prava zimska zabava – Snežna zabava Cerkno!
Za zabavo bodo poskrbeli odlični Balkan Boys, Dj Yoco (klub KMŠ), plesna skupina STEP in številna presenečenja. Odlična glasba, priznani DJ, plesne točke, animacija, bogata nagradna igra, odlično vzdušje

Na pragu leta 2013 in ob začetku smučarske sezone na Naj smučišču SC Cerkno se bo zgodila prava zimska zabava – Snežna zabava Cerkno! Za zabavo bodo poskrbeli odlični Balkan Boys, Dj Yoco (klub KMŠ), plesna skupina STEP in številna presenečenja. Odlična glasba, priznani DJ, plesne točke, animacija, bogata nagradna igra, odlično vzdušje

 Z malo sreče boste domov odšli z novim smučarskim kompletom Toper, vikend paketom v Termah Čatež in seveda nagradami, ki jih poklanja Naj smučišče – SC Cerkno.


Balkan Boys
V povprečju osemnajst let stari glasbeniki, so prejeli že mnoge pohvale za svoje nastope in balkansko trubaško glasbo jemljejo v popolnoma sproščenem duhu in jo izvajajo obarvano z jazz stilom.
Skupina se je leta 2010 predstavila na šovu Slovenija ima talent, leto kasneje nastopila kot predskupina Gorana Bregovića na Guči na Krasu pred več kot dvanajst tisoč glavo množico, letos pa so izdali svoj prvi avtorski CD From Zabledam, na katerem je bil gost tudi legendarni Vlado Kreslin. Balkan Boy´s zagotavljajo odlično zabavo!

Dj Yoco
Dj Yoco je trenutno eden izmed najbolj aktivnih in priljubljenih DJ-ev v Ljubljani, saj ga lahko srečate na številnih študentskih žurih.
Yoco je v glasbenih vodah že vrsto let in je aktivni DJ, producent, fotograf ter radiski tehnik na Radiu Zeleni Val. Oktobra 2009 je na Radiu Zeleni val prejel priznanje za najboljšega tehnika po izboru poslušalcev! Je ljubitelj vse glasbe, tako da odvisno od dogodka ter razpoloženja, lahko izpod njegovih rok slišite vse od starejših do najnovejših hitov komercialne scene (pop, r’n’b, house, dance, rock, slo, cro, ex. yu,…), zadnje čase pa se aktivno pojavlja tudi na elektronsko obarvanih partyih (house, techno, dub step), največkrat pa ga lahko srečate na študentskih žurih v Ljubljani (Parlament Pub, Klub KMŠ, Club Andora, Rollbar BTC…).

Plesna skupina Step
Plesna skupina Step, katere ime dobro poznajo ljubitelji plesa ne le v Poljanski dolini ampak tudi drugod po Sloveniji, s svojimi dinamičnimi, atraktivnimi in raznolikimi koreografijami navdušuje že od leta 1996.
Skupina se uvršča med tiste z najdaljšim stažem v enaki zasedbi, ustanovila pa jo je Petra Slabe.
Dekleta delujejo kot uigran, deloven ter kreativen team. Uživajo v druženju na treningih, nastopih in v prostem času, po petnajstih letih pa niso le prijateljice, temveč lahko rečemo, že kar velika družina.