Tanja Ribič s skladbo Ljudje
8. marec, 2018
Neomi predstavlja pesem Moviestar
8. marec, 2018

Natalija Verboten se vrača s singlom Del mojega srca

Tik pred valentinovim je priljubljena pevka Natalija Verboten, po petih letih glasbenega premora, svojim poslušalcem podarila novo skladbo Del mojega srca avtorjev Martina Štibernika in Karmen Stavec. Po izidu skladbe pa ni prav dolgo počivala, že kmalu je začel nastajati tudi videospot za omenjeno pesem. Tokratni videospot je tako kot pesem bolj nežen in pripovedni.

 

Natalija je videospot posnela na dveh različnih lokacijah. Prvič pa je na snemanju videospota ni zeblo: “Na dan snemanja je zunaj snežilo in sredi poti sem se spomnila, da sem pozabila s seboj vzeti kalorifer. Na koncu ga k sreči sploh nisem potrebovala, saj me prvič na snemanju ni zeblo (smeh).” Celoten videospot so posneli v enem samem dnevu: “Niko je bil ves čas zelo miren. Točno ve, kaj dela. Vzdušje na snemanju je bilo zelo sproščeno, ves čas smo se smejali in se zabavali. Vse je potekalo brez kakšnih zapletov. No, edino prvo kitico smo morali nekajkrat ponoviti, da sem besedilo odpela pravilno (smeh).”

Režisersko taktirko pri snemanju videospota je prevzel Niko Karo s svojo ekipo, styling je Natalija zaupala modni kreatorki in stilistki Jerneji P. Zhembrovskyy, za make up je poskrbela Doroteja Premužič, za frizuro pa Kristijan Skamljič. Natalijo je tudi med snemanjem videa v foto objektiv ujel modni fotograf Tibor Golob.