Z Zarolaj.si na koncert Bajage
18. december, 2012
Foto: Tina Rus
Zaključek Festivala Stična 2012
19. december, 2012

Neisha v sodelovanju s skakalci v skladbi Krila

Neisha tokrat predstavlja čisto na sveže obdelano pesem KRILA.Ta pesem, je kot zadnji singel z istoimenskega, zadnjega albuma na njeno podbudo zaživela v prav posebni podobi. Združila je moči s Slovensko skakalno reprezentanco in tako so naši orli dobili tudi glasbena krila.
Športno-glasbena simpatija je naredila svoje, združili smo moči in naša skupna KRILA bodo podprla Planico 2013 pravi Neisha ter dodaja: pesem po novem  vsebuje veliko navijaškega in timskega duha. Od ideje o sodelovanju smo takoj prešli v akcijo. Za je bila tako moška kot tudi ženska reprezentanca. Nedavno smo se zaprli v RSL studio in na že obstoječo pesem posneli navijaške spremljevalne vokale. Krila najdete v priponki.
Od glasbe k videospotu. Ideja je v osnovi taka, da se Neisha znajde na njihovem teritoriju (Planica, skakalnica), oni pa na njenem – snemanje v studiju. Med posnetke so seveda vključili tudi par triumfalnih trenutkov oz. pristankov iz arhivskega materiala. Seveda so dokumentirali ves proces nastanka pesmi in tako bo v kratkem na ogled tudi videospot, ki je v celoti delo mladega režiserja Klemna Udovča-Clementina. Spot bomo preimerno zavrteli ta petek  21.12.2012 ob 18h na prireditvi LJUBNO V LJUBLJANI v BTC-ju v Ljubljani, spletna premiera videa pa bo dan potem, v soboto  22.12.ob 12h. Pridružite se nam v petek, da bomo skupaj poleteli !

Neisha tokrat predstavlja čisto na sveže obdelano pesem Krila.Ta pesem, je kot zadnji singel z istoimenskega, zadnjega albuma na njeno podbudo zaži vela v prav posebni podobi. Združila je moči s Slovensko skakalno reprezentanco in tako so naši orli dobili tudi glasbena krila.

Športno-glasbena simpatija je naredila svoje, združili smo moči in naša skupna Krila bodo podprla Planico 2013 pravi Neisha ter dodaja: “Pesem po novem  vsebuje veliko navijaškega in timskega duha. Od ideje o sodelovanju smo takoj prešli v akcijo. Za je bila tako moška kot tudi ženska reprezentanca. Nedavno smo se zaprli v RSL studio in na že obstoječo pesem posneli navijaške spremljevalne vokale.”

NEISHA – Krila neishaKrila.mp3

Od glasbe k videospotu. Ideja je v osnovi taka, da se Neisha znajde na njihovem teritoriju (Planica, skakalnica), oni pa na njenem – snemanje v studiju. Med posnetke so seveda vključili tudi par triumfalnih trenutkov oz. pristankov iz arhivskega materiala. Seveda so dokumentirali ves proces nastanka pesmi in tako bo v kratkem na ogled tudi videospot, ki je v celoti delo mladega režiserja Klemna Udovča – Clementina.