Up N’ downs z novim singlom Vse kar sem pozabil
27. februar, 2014
Zmelkoow predstavljajo singel Pussy revolucija
27. februar, 2014

Niet, Zaklonišče prepeva, Hamo&Tribute2Love in Marko Hatlak za gasilce

Foto: Tina Rus

Foto: Tina Rus

Ob nedavnem pustošenju ledene ujme se je marsikomu zdelo samoumevno, da so od nekod prihrumela rdeča vozila in z njimi neustrašni možje v uniformah, ki so tvegali lastna življenja, da bi nam pomagali. 

Ljudje se v najtežjih razmerah vselej obrnemo na gasilce, zato je čas, da se jim z drobno pozornostjo oddolžimo za nesebično pomoč pri odstranjevanju posledic žleda, leda in poplav. Družba Dnevnik je v ta namen pripravila dobrodelno akcijo »Dnevnikov agregat«, s katero zbirajo denar za nakup agregatov in druge nujno potrebne opreme, ki jo bodo podarili prostovoljnim gasilskim društvom iz Notranjske, Obalno-kraške in Severnoprimorske regije.
 
Vrhunec dobrodelne akcije bo v četrtek, 6. marca, ob 20:30 z velikim koncertom v Centru urbane kulture – Kino Šiška v Ljubljani, kjer bodo nastopile glasbene skupine Niet, Zaklonišče prepeva in Hamo&Tribute2Love ter posebni gost Marko Hatlak s skupino Kapobanda.
 
Dobrodelna akcija poteka vse do 13. marca 2014, sredstva pa se zbirajo prek SMS donacij z geslom GASILEC ali GASILEC5 na številko 1919 ter z nakazilom na bančni račun Gasilske zveze Slovenije SI56 0510 0801 0163 361, ABANSI2X, sklic 00 76057, “donacija gasilci”.