Perpetuum Jazzile v videu skladbe Slovenija, od kod lepote tvoje
23. julij, 2013
Darja Švajger v novi verziji skladbe Nekaj, kar ne mine
24. julij, 2013

Nina Osenar se vrača s singlom Čist smooth

Nina Osenar se vrača na glasbeno sceno in to dela Čist Smooth, kar je tudi naslov njenega novega single, za katerega je sama napisala besedilo!

"Totalno sem vesela, da sem imela priložnost ponovno ustvarjati glasbo! Moja velika ljubezen je tako spet prišla v ospredje!" pravi Nina.
Vrnitve na glasbeno sceno ni načrtovala, vse je nastalo zelo spontano, tako da ima novi single Čist Smooth tudi povsem sproščeno energijo. 
Stilsko Ninina glasba še vedno ostaja urbana, pop in funky. Pesem je nastala v sodelovanju ustvarjalcema mnogih uspešnic, producentom Damjanom Jovičem in Vilijem Pregljem.  
 
"Idejo za refren je dal Jovič, ki je mojster studijskega procesa in res super tip, tako da sva se takoj ujela! No, Vili Pregelj pa ima v videospotu glavno vlogo in je nasploh čist hud!" (smeh)
 
Da pa ne bi ostalo le pri singlu, se je ekipa angažirala in takoj posnela tudi videospot, ki je nastal pod režisersko taktirko Aleša Petriča iz produkcijske ekipe Probakster. Med nastopajočimi v videu so tudi vrhunske plesalke, ki trenutno predstavljajo projekt High Heels High Hopes pod okriljem Andreje Vakselj. 
 
Single Čist Smooth govori o sreči, pogumu in dobri energiji, ki je v nas – o ravnotežju med zunanjo pojavo in notranjim zadovoljstvom. "Poslušalcem priporočam, da komad poslušajo ZELO naglas ob kozarcu hladnega, osvežilnega, lahko celo malo alkoholnega smoothieja!" se zasmeji Nina, in še doda: "Ampak po pameti – vsaj z alkoholom, komada se itak ne da predozirat, ha ha!"