M-M v videu za skladbo Nočem na Jamajko
30. september, 2014
Foto: Saša Huzjak
Tide predstavljajo singel Hold on
30. september, 2014

Nina predstavlja singel Zašto cure boli glava

Foto: Bojan Mihalič

Nina Vodušek je mlada in ambiciozna slovenska pevka, ki bo oktobra letos dopolnila 17 let. Doslej je posnela že dve zgoščenki, ravno v tem času pa z novo hrvaško ekipo pospešeno pripravlja novi album, ki bo izšel pri založbi Croatia records.

Prva pesem simpatične in nasmejane Nine nosi naslov Zašto cure boli glava, pod katero sta podpisana ‘hitmejkerja’ zadnjih nekaj let Dušan Bačić in Bojan Dragojevič. Oba sta priznana avtorja velikih hitov od Nede Ukraden, Severine, Jasmina Stavrosa, Saše Kovačevića, … Za to pesem je perspektivna slovenska najstnica posnela tudi videospot z režiserjem Markom Zeljkovićem, ki ima v mesecu dni že več kot 170.000 ogledov na You tube-u.
 
Nina o sodelovanju z avtorsko ekipo, ki piše skladbe največjim zvezdam Balkana, navdušeno razlaga: “Vsekakor je sodelovanje s tako uspešnima avtorjema ena največjih in najboljših izkušenj v mojem življenju doslej, z njima se družim in se od njiju ogromno naučim, predvsem pa sem bila navdušena, ko sem prvič vstopila v studio, kjer snemajo tudi velika imena glasbe Balkana.”
 
O svoji najnovejši skladbi Zašto cure boli glava pravi: “Publiki sem se želela predstaviti s hitro in veselo skladbo, ki “paše” tudi h mojim letom. Mislim, da je imela vsaka punca že kdaj priložnost naleteti na bahača. Mi smo to skušali prikazati na duhovit način skozi omenjeno skladbo in moram priznati, da mi je pesem pisana na kožo”.
 
In kdaj bomo dočakali slovensko verzijo?
“Hja, brez skrbi – nisem pozabila na rodno Slovenijo, skladba je posneta tudi v slovenščini,  v glasbeno preobleko bomo dodali še nekaj tipičnih slovenskih elementov in v kratkem jo oziroma me lahko pričakujete na radijskih postajah po vsej domovini. Že komaj čakam!” za konec navihano in mladostno dodaja Nina, o kateri bomo v prihodnje zagotovo še veliko slišali.
 
Podatki o skladbi Zašto cure boli glava: izvajalka: Nina, avtorji – glasba in besedilo: Dušan Bačić, aranžma: Bojan Dragojević.
 
NINA – Zašto cure boli glava NINAZASTOCUREBOLIGLAVA.mp3