Legendarni band Zabranjeno pušenje kmalu v Orto baru!
19. april, 2016
BRO se v novem videospotu sprašuje Zar ima neka…?
19. april, 2016

Nina Pušlar feat. Bojan Jambrošić predstavljata Odhajam z vetrom

Nina Pušlar skupaj z Bojanom Jambrošićem predstavlja svoj novi single – predelavo pesmi Odhajam z vetrom. Duet je posnet tako v slovenskem kot tudi v hrvaškem jeziku, do sodelovanja pa je prišlo tako spontano kot sta spontana oba mlada glasbenika. Skladba bo prihodnji teden na voljo tudi v hrvaškem jeziju.

Nino in Bojana povezuje veliko stvari – oba sta svoji glasbeni karieri začela v rani mladosti, obema je začetni zagon dala zmaga na televizijskem šovu talentov (Nina je leta 2006 zmagala na Bitki talentov na RTV Slo, Bojan pa leta 2009 v Hrvatska traži zvijezdu na televiziji RTL) in oba sta do danes posnela že veliko albumov (Nina pet ,Bojan pa tri) in izdala veliko singlov. Povezuje ju tudi velika ljubezen do muzikalov. Nininino glavno vlogo Mete v Cvetju v jeseni že poznamo, Bojan pa po gledaliških odrih igra in poje v Legendi ružice grada, ki je prav tako kot Cvetje v jeseni povsem avtorski muzikal.
NINA PUŠLAR FEAT. BOJAN JAMBROŠIĆ – Odhajam z vetrom NinaPuslarfeatBojanJambrosicOdhajam z vetrom.mp3
 
Glavni izziv, ki sta ga imela Nina in Bojan na snemanju novega singla, je bilo petje v slovenščini in hrvaščini. Odločila sta se, da ne bosta posnela dvojezični single, kjer bi Nina pela samo slovensko, Bojan pa samo hrvaško, ampak sta stvari zapletla do te mere, da sta iz ene pesmi ratali dve – Bojan z Nino v slovenščini po novem zapoje Odhajam z vetrom, Nina pa z Bojanom v hrvaščini Bez tebe sretnija. Težave pri snemanju? Nobenih, samo veliko smeha in zabave. Oba sta se v obeh verzijah odlično izkazala!
 
Bojan Jambrošić, bo kot gost nastopil tudi na koncertu Nine Pušlar 21.aprila v ljubljanskem Cankarjevem Domu. Izkupiček od prodaje vstopnic je namenjen društvu Združenje multiple skleroze Slovenije.