Aleksander Novak v singlu Mi smo ljudje
2. december, 2016
Sergej Čas predstavlja album Kozmonavt in singel Rad bi te čakal
15. december, 2016

Nina Pušlar in Jan Plestenjak v skladbi Tebe imam

Nina leto 2016 zaključuje na prav poseben način – z duetom, novim singlom in videospotom. Gre za pesem TEBE IMAM, ki jo je Jan Plestenjak za svojo mamo napisal 15 let nazaj, Nina pa jo je vzljubila in iz nje je duet nastal na njenem lanskem letnem koncertu v Ivančni Gorici, ko se ji je tudi Jan pridružil na odru. 

"Tebe imam mi je najljubša Janova pesem in enostavno zaljubila sem se vanjo. Skupaj sva jo že dvakrat izvajala v živo – na mojem lanskem letnem koncertu v Ivančni Gorici in na letošnjem aprilskem dobrodelnem koncertu Nasmeh za življenje, tako da smo se z ekipo odločili, da enostavno posnamemo duet. Jan je bil takoj za in vesela sem, da smo tako lepi pesmi ustvarili novo podobo," je Nina pokomentirala svoje novo sodelovanje, single in spot za pesem Tebe imam.
 
Jan o pesmi in sodelovanju dodaja: "Hvala Nini za povabilo in kompliment. Tebe imam je pesem, ki mi je vedno veliko pomenila, ker je zelo osebna." Verjamemo, da bodo tudi poslušalci v pesmi začutili prav to iskrenost, ki jo pesem nosi v sebi, Nina in Jan pa sporočata s svojim petjem.