Let 3 prihajajo v Cvetličarno
31. januar, 2014
Nula Kelvina v singlu Na Golico (pod goro)
5. februar, 2014

Nina Pušlar predstavlja Poljub na klopci

Poljub na klopci je drugi single z Ninine zadnje plošče Nekje vmes. Ni naključje, da je Nina Poljub prihranila prav za obdobje pred Valentinovim… “Poljub na klopci je pesem o trenutku. Včasih nam ga uspe ujeti, včasih pa spolzi mimo in nam uide. Če zbeži, nam je žal, ker smo včasih preveč sramežljivi ali pa malček “neumni” kakor najstniki :),” je povedala Nina. 

Tekstopiska Barbara Pešut je Poljub na klopci napisala kot romantično filmsko zgodbo, ki ima začetek na vroč avgustovski večer, ko “z nočnega neba padal je dež iz samih utrinkov, iz tisoč želja”. Kako se zgodba razvije boste slišali v pesmi, bilo pa je mišljeno povsem drugače… Nina rada poudari, da je Poljub na klopci na začetku imel delovni naslov Sebastijan, saj je z drugačnim refrenom Pešutova spisala igriv tekst z imaginarnim likom, ki je ekipo na nek način spremljal skozi celotno snemanje albuma Nekje vmes.
 
NINA PUŠLAR – Poljub na klopci ninapuslaroljubnaklopci.mp3
 
V kratkem bo Nina poleg audio posnetka izdala tudi videospot Poljub na klopci, ki ga je z bandom posnela v snemalnem studiu med vajami. Nina + band = live, kot na koncertih.
 
Valentinovi koncerti za zaljubljene so Ninin prvi večji koncertni projekt v 2014. Gre za nadaljevanje tega kar je lani uspešno izpeljala v Ljubljani in Velenju. Tokrat s tremi koncerti svoje Valentinovo razširja na tri kraje tri dni zapored – Grosuplje, Vinska Gora in Ptuj. Vsak koncert s svojo Valentinovo zgodbo in svojimi gosti.