Skupina Niet na videointervjuju
7. april, 2013
Andrej Ikica z novim singlom Sivo nebo
8. april, 2013

Nina Pušlar predstavlja video za skladbo Saj sva skupaj

Zadnja meseca sta se za Nino odvijala s svetlobno hitrostjo – februarski valentinovi singli, novi koncerti, novi kraji in veliko presenečenje – koncertno snemanje videospota za pesem Saj sva skupaj. Kako se je vse skupaj izšlo? Zelo spontano…

Saj sva skupaj je tista pesem, ki je Nini že od snemanja zadnjega albuma, Med vrsticami, ena najljubših. Na koncertih jo igra na klavir, v sebi nosi neznansko pozitivo in enostavno narejena je tako, da padeš vanjo, saj te ponese do tega, da ti “iz srca sije mavrica” kot Nina poje v njej. To so začutili tudi njeni koncertni obiskovalci od katerih redno dobiva slike in videoposnetke. Med vsemi posnetki so številčno izstopali tisti za Saj sva skupaj in ravno zaradi tega se je Nini porodila ideja, da bi mogoce lahko sestavili videospot iz koncertnih posnetkov.
 
"Od fenov smo nabrali že toliko fotk in videov, da imamo pravi arhiv z vseh možnih koncertov. Šele, ko jih pogledaš, vidiš kako čas leti.. Jeseni smo začeli na koncertih tudi načrtno novačiti videoposnetke za Saj sva skupaj in takrat so se dobesedno usuli. Zbrali smo jih skoraj 50…Vsak posnetek je imel svojo zgodbo, snemali so malo oder, malo sebe, malo okoli, malo mene,… Super! Prelep skupek občutkov za podoživeti vse možne trenutke na odru.”
 
Koncertnim posnetkom Nininih fenov, med katerimi je najstarejši mobitel shot nastal že decembra 2011, je ekipa na čelu z Andrejem Pratnemerjem dodala profesionalni koncertni posnetek s koncerta na Polzeli marca letos in tako je ratala zanimiva in barvita mešanica različnih pogledov. Nina dodaja: "Od vedno sem želela imeti en koncertni spot. Brez glume, z bandom na odru, igramo v živo, kamere so vžgane in snemamo. To je to. Zame najboljši videospoti – v živo in akcija, to kar se ves čas pravzprav zares dogaja. Predvsem sem želela, da bi na ta način še bolj začutili muziko, moj band, komad, feeling koncerta." in zaključuje: "Ta spot ni samo moj. To je skupen videospot mene in vseh, ki ste bili z mano na koncertih v zadnjem obdobju. Nastal je profi koncertni posnetek odličnega koncerta na Polzeli in mix mobitel shotov. Skupaj nam je ratal super spot in upam, da vam bo všeč!"