Arsen, spomni se na pisma, šopke rož …
18. avgust, 2015
Gal Gjurin s Simfoničnim orkestrom Cantabile in gosti navdušil Idrijo
27. avgust, 2015

Nina Pušlar s singlom Sladoled z vesoljem, prosim

Foto: Mimi Antolović za Cosmopolitan

Foto: Mimi Antolović za Cosmopolitan

Vroče poletje se poslavlja, Nina pa vseeno prisega na sladoled. Tokrat je izmislila svoj okus in ga poimenovala kar Sladoled z vesoljem, prosim. Vesoljski okus za novi, poznopoletni single, ki ga Nina v eter pošilja v največji gneči tik pred pričetkom svojega projekta ob deseti obletnici kariere – #malodrugace.

“Sladoleda nismo predhodno splanirali niti ga predvideli kot single, ampak se je enostavno zgodil. Gre za odlično ritmično pesem Martina Štibernika z malce odtrganim tekstom, pod katerega se podpisuje Bilbi, in glede na odziv fenov, ki imajo moj zadnji album Nekje vmes, enostavno mora na radijske postaje. Na koncertih funkcionira odlično, ljudje ga imajo radi in sama ga res rada pojem. Za živo smo ga seveda še malo predelali, tako da imamo še več prostora za interakcijo s publiko,” je o novem singlu povedala Nina. Single krasi odlična fotografija iz lanske kampanije za naslovko Cosmopolitana. S fotografinjo Mimi Antolović se je Nina kot vedno odlično ujela in tako je nastala edina slovenska naslovka za Cosmo v letu 2014.
 
NINA PUŠLAR – Sladoled z vesoljem, prosim ninapuslarsladoledzvesoljemprosim.mp3
 
Nedvomno bo Sladoled tudi del novega projekta #malodrugace, ki obeležuje Ninino deseto obletnico glasbene poti. Na kratko – prvih deset let, novi album, nova turneja s pričetkom v najlepšem slovenskem koncertnem prizorišču – ljubljanskih Križankah v torek, 29. septembra, ob 20h. Več o tem pa v kratkem…