Maraaya s skladbo Here for you največkrat predvajana med slovenskimi izvajalci
24. marec, 2016
Nuša Rojs predstavlja video za skladbo Vzemi me
31. marec, 2016

Nina Pušlar z gosti na dobrodelnem koncertu v Cankarjevem domu

V Sloveniji je za multiplo sklerozo obolelih približno 3.500 ljudi, bolezen pa ne izbira med spolom in starostjo. Največkrat prizadene mlade in ženske na vrhuncu svoje življenjske moči. In ravno to jim ta zahrbtna bolezen vzame …

Nasmeh za življenje je slogan dobrodelnega koncerta, ki si ga je Nina Pušlar s svojo ekipo zamislila v podporo Združenju multiple skleroze Slovenije in njihovemu rehabilitacijskemu centru. Nina je z boleznijo osebno povezana, z združenjem je v preteklosti veliko sodelovala in tokrat se je odločila za velik korak – organizacijo velikega dobrodelnega koncerta v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma.
 
Pravzaprav koncert ne bo samo en, ampak bosta vsaj dva. Vse skupaj se bo zgodilo 21. in 22. aprila, Nini pa se bodo pridužili tudi glasbeni gostje, ki so vplivali na prvih deset let njene glasbene poti, in jih bo razkrila v kratkem… Na odru se ne bo samo pelo, ampak tudi plesalo in recitiralo. Koncert bo posnela RTV Slovenija in ga v rednem programu predvajala 23. maja ob 21h na TV Slovenija 2. Častni pokrovitelj Nininega dobrodelnega koncerta je predsednik Republike Slovenije, g. Borut Pahor.