Sopranos predstavljajo novo pesem Cel svet je tak
27. september, 2013
Nula Kelvina v videu za skladbo Kako naj te pogrešam
27. september, 2013

Nino predstavlja novo ploščo Simfonija

Foto: Tilyen Mucik

Foto: Tilyen Mucik

Vsestranski glasbenik Nino ponosno predstavlja svoj prvi album Simfonija. Nino je sam napisal glasbo in besedila za vseh 13 pesmi, aranžmaje pa je ustvarjal skupaj z odličnimi glasbeniki, ki so s svojimi idejami in energijo ploščo še dodatno obogatili: Damjan Pančur, Franci Zabukovec, Anže Rozman in DeLucca. 

Poleg balad, ki kljub žalostnim življenjskim zgodbam nosijo pozitivna sporočila, pa se na plošči najdejo tudi pesmi, ki bodo poskrbele, da se bo na Ninovih koncertih veselo plesalo tako kot do zdaj!
 
"Občutek, ko držiš v rokah izdelek, v katerega si zadnjih nekaj let vlagal ogromno energije in časa, je fantastičen! Res sem zelo vesel, da je moja prva plošča po šestih letih intenzivnega dela na slovenski glasbeni sceni, po številnih koncertih, nastopih na festivalih doma in tudi v tujini, petih videospotih, številnih radijskih uspešnicah, končno ugledala luč sveta" veselo in ponosno pove študent ljubljanske glasbene akademije. Na plošči so zbrane in kronološko razvrščene pesmi od Ninovih novejših pa vse do prve velike uspešnice Mi amor, s katero je udaril na slovensko glasbeno sceno že v najstniških letih. Nekatere pesmi so že bile izdane kot radijski singli, veliko pa je še čisto svežih in Nina predstavljajo v bolj zreli, ne več tako najstniški zvočni podobi. 
 
Album Simfonija prinaša pester izbor melodičnih pop pesmi zmešanih z različnimi žanri, ki včasih zvenijo bandovsko in live, spet drugič trendovsko v plesnih dance ritmih. Besedila prinašajo večinoma vesele in optimistične zgodbe, zato se bo v kakšni od pesmi prav gotovo lahko prepoznal vsak poslušalec. Nekaj je bolj direktnih in preprostih pesmi, nekaj pa je takšnih, ki bodo morda potrebovale več časa, da najdejo pot do vaših src, a ko vas bodo prepričale, si jih boste radi zavrteli znova in znova.
 
"Vsem, ki ste in vsem, ki še boste postali del moje Simfonije, hvala iz srca" se ob izidu plošče zahvaljuje Nino in obljublja, da bo aktivno ustvarjal še naprej. Za prvi single z nove plošče pa je mlad glasbenik že posnel tudi čisto nov videospot:
 
 


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.