Hamo & Tribute 2 love predstavljajo video za Rožice
15. april, 2013
Foto: Nataša Urbančič
Ko jih je na Dve odličnih 16 ali Hamo & Tribute 2 Love razprodali Orto
15. april, 2013

Nino snema prvo ploščo

Foto: Tilyen Mucik

Foto: Tilyen Mucik

Ko je pred šestimi leti prišel na glasbeno sceno z najstniško skladbo Moja mala, ga marsikdo ni jemal resno. A trdo delo, ljubezen do glasbe in vztrajnost so ga pripeljale do številnih uspehov, s katerimi se danes lahko pohvali 22-letni pevec Nino. Te dni večino časa preživi v studiu, kjer poteka zaključna faza snemanja njegove prve plošče. 

Vsestransko nadarjen glasbenik je pred kratkim predstavil že svoj četrti videospot, ki ga je posnel za pop-rock balado Zadnje upanje. Pesem se je dobro oprijela radijskih valov, videospot pa je v samo dobrem tednu dni dosegel preko 15.00 ogledov, predvaja pa se tudi na številnih televizijskih postajah. Kljub temu, da sta pesem in videospot še čisto sveža, pa Nino te dni veliko časa preživi v studiu, kjer že nastajajo nove avtorske pesmi.
 
Kako danes glasbenik razmišlja o svojih najstniških besedilih: "Ogromno časa preživim v studiu, kjer snemam nove pesmi. Pred šestimi leti, ko sem začel svojo pop kariero, sem bil razigran, nasmejan, morda na trenutke malce naiven najstnik. Danes sem sicer še vedno razigran in vedno nasmejan, a vseeno sem odrasel. In to se bo gotovo slišalo tudi v novih pesmih, ki jih pripravljam za svojo prvo ploščo".
 
Ker je Nino zaposlen tudi s študijskimi obveznostmi na glasbeni akademiji, sinhronizacijo risank in številnimi nastopi, upa, da bo plošča končana sredi poletja. Vsekakor pa jo bo svojim zvestim poslušalcem predstavil najkasneje v začetku jeseni!