Intervju z ameriško-slovensko skupino Help! | A Beatles tribute band
29. avgust, 2013
Ethnotrip predstavljajo video za skladbo Jovano Jovanke
29. avgust, 2013

Nino v videu za skladbo Simfonija

Foto: Tilyen Mucik

Foto: Tilyen Mucik

Potem, ko je pred dnevi v radijski eter poslal novo skladbo Simfonija, se mlad glasbenik tokrat predstavlja še z novim videospotom. Nino pa bo poleg novega videospota in pesmi, v začetku meseca septembra predstavil še svoj prvi album z istoimenskim naslovom – Simfonija.

Vsestranski glasbenik je tudi tokrat pri snemanju videospota sodeloval z ekipo režiserja Marka Maaga, ki je poskrbela za odlično zgodbo in ujela nekaj izjemnih prizorov v središču naše prelepe prestolnice. Snemanje je potekalo v  mesecu juliju, na enega izmed najbolj vročih dni tega poletja, a ekipa se je vseeno neizmerno zabavala:
 
"Snemali smo dobrih 13 ur, od zgodnjega jutra do poznega večera, brez konkretne pavze. Res je bil zelo vroč dan in snemati v takšni vročini ni enostavno, a vseeno smo se ob vsem dogajanju veliko nasmejali – v centru Ljubljane smo namreč snemali poročne prizore mladega para in množice turistov so ju oblegale, vsi so se želeli z njima fotografirati, jima čestitali…".
 
Glasbo in besedilo za pesem je kot vedno tudi tokrat napisal Nino sam, pri aranžmaju pa je sodeloval z Damjanom Pančurjem in Anžetom Rozmanom. Naslovna pesem istoimenskega albuma napoveduje izid Ninove prve studijske plošče, ki bo izšla v začetku meseca septembra.
 
[iframe width=”600″ height=”450″ src=”//www.youtube.com/embed/HxJXssSc6a0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.