BQL predstavlja novo glasbeno in video zgodbo Na frišno
10. maj, 2020
A greva plesat? skupine Lombardo
12. maj, 2020

No OFFENCE! predstavlja Desensitised

Desensitised je nepredvidena dream-punk / noise-pop kreacija doživljanja propada družbe. Nastal je kot malo ironičen vpogled v angsty mentaliteto najstniškega upornika (brez razloga?), pomešano doživljanjem svetske situacije. Z leti se punkovsko uporništvo v članih benda spreminja, in kjer je nekoč bila jeza, jo počasi nadomešča sprejetost in otožnost, da se nič ne bo spremenilo in da svet pač gori in ti lahko samo gledaš.

“Je posledica …

… – Ko vsak dan vidiš in slišiš za toliko stvari, ki bi jih bilo treba spremenit, ko je okoli tebe tok problemov in ko te mediji bombardirajo z eno slabo stvarjo za drugo, postaneš popolnoma otopel na vse in samo sediš in te nič več ne gane. In kdaj je boljši trenutek izdat ta komad kot zdaj, ko smo zaradi tega virusa vsi samo sedeli doma in gledali propad naše države. Če še ni očitno, naj bo jasno, trenutna vlada je pljunek v obraz demokracije. Ampak ni treba, da to samo sprejmemo.”

 

 

Desensitised je hkrati izbruh. Izbruh, ki pride nekje globoko iz tebe, zadnji žarek upanja in jeze in obupa, končna odločitev, da boš neki spremenil. In vam poda v premislek: Kje boste VI, ko bo konec karantene?