jernej_serjak
novica: JERNEJ ŠERJAK PRAZNOVAL 5. OBLETNICO JAY DANCE STUDIA
5. november, 2010
Puppetz_gled_sanj
mp3: Novi singel: PUPPETZ – GLEDALIŠČE SANJ
5. november, 2010

novica: ALYA TUDI LETOS DOBRODELNA

alya_tuzdaj

alya_tuzdajAlya te dni predstavlja aktualni single in spot Tu in zdaj, v natrpanem urniku pa vseeno vedno najde čas tudi za dobrodelnost. V svoji karieri je tako pomagala že mnogim in se udeležila številnih humanitarnih prireditev, in tako tudi letos  pomoči potrebnim ni rekla “ne”. Skupaj z Nino Pušlar sta se pred kratkim udeležili humanitarne prireditve Podajte nam roko.

“Tako sem “darovala roke” za otroke, ki so iz socialno šibkejših družin, da se bodo lahko šolali. Potem sva si z Nino, ki je tudi sicer moja dobra prijateljica, v spomin še obrisali roke na tabelo…” pripoveduje o akciji Alya. “Z veseljem se udeležujem dobrodelnih prireditev, ampak jih je pa res ogromno, tako da če bi hotela, bi lahko parkrat tedensko hodila naokrog dobrodelno. Vsega seveda ne zmorem, nekaj pa vendarle lahko prispevam. Vsako leto dvakrat prečešem svojo omaro in podarim oblačila družinam, ki nimajo, poleg tega darujem tudi igrače.”

Ker prihaja čas, ko imajo glasbeniki največ dela, je seveda tudi Alya v teh dneh polno zaposlena z najrazličnejšimi nastopi. Eden zadnjih je bil v Kopru, ko je dvorana pokala po šivih, pevka pa se je v dve uri trajajočem koncertu preoblekla kar dvakrat. “Ta dan sem imela še en akustični nastop, ampak naša ekipa je v odlični formi. Super se razumemo in se že pripravljamo na nori december! Še posebej pa smo veseli, da se single Tu in zdaj se lepo prijema na lestvicah. Na koncertih ga že publika že poje z mano.”
{loadposition alya2}