evamisel_natemakingof
video: E.V.A. – MISEL NATE
5. januar, 2011
DIRTYDC
koncert: DIRTY DC V CVETLIČARNI
6. januar, 2011

novica: HVALA, KER SI OB MENI TI NAJBOLJE PRODAJAN SLO ALBUM

Tanjazagar-foto-SJerko

Tanjazagar-foto-SJerkoEdina uradna slovenska prodajna lestvica, slovenski “Billboard”, ki je tedensko objavljena v Vikendu, prilogi Dela in Slovenskih novic, je v aktualni številki postregla z objavo najbolje prodajanih albumov v Sloveniji v letu 2010. Album Hvala, ker si ob meni ti, izvajalke Tanje Žagar je najbolj prodajani slovenski album leta 2010! V skupni uvrstitvi vseh albumov, tako domačih kot tujih, pa je album osvojil odlično 4. mesto. Prva tri mesta so si razdelili Gibonni, Susan Boyle in Lady Gaga.

Tako za Tanjo Žagar kot tudi za njeno Založbo Gong Records in vse sodelujoče na albumu je to zagotovo največje priznanje in odlična spodbuda za nadaljnje ustvarjanje. Ker je bil prvi Tanji album Tiho, tiho čas beži zelo prodajno uspešen in je naslovna pesem postala že praktično slovenska zimzelena melodija, je ponovitev takšnega uspeha z drugim albumov še toliko večji dosežek in dokazuje, da ne Tanja Žagar kot izvajalka in ne njena glasba nista muhi enodnevnici. S svojo iskrenostjo in predanostjo delu in glasbi je pred njo svetla in bogata glasbena prihodnost. V tem trenutku lahko napovemo veliki medijski dogodek, ki se bo zgodil 15. aprila v Dvorani Golovec v Celju, s katerim bodo obeležili dosedanje Tanjino delo in ji podelili zlato ploščo za prodajni dosežek albuma Hvala, ker si ob meni ti.

Uspeh prvega in drugega albuma je Tanji z novim letom dal še dodatno spodbudo in zagon in tako že napoveduje svoj tretji album, ki bo izšel v jeseni!

Foto: arhiv Gong Records