gusti_live
novica: SILVESTROVO V DRUŽBI HITORAME
29. december, 2010
Papir-AnaMaja
intervju: PAPIR
30. december, 2010

novica: JAN PLESTENJAK Z NOVIM SINGLOM

jan_plest

jan_plestŽe več kot 15 let navdušuje svoje zvesto občinstvo z vedno novimi pesmimi, ki ena za drugo postajajo mega uspešnice. Le kdo si v tem trenutku ne zna zapeti vsaj nekaj taktov Janovih hitov: Soba 102, Tvoj song, Pustil ti bom sanje, Ker te ljubim, 7 let nazaj, Iz pekla do raja, Sam da ti maš mene rada, Si ok, Pogrešal te bom in še prenekatere druge, ki redno odzvanjajo iz radijskih sprejemnikov.

Ko je na začetku lanskega leta izdal dvojni album Klasika in se podal na turnejo po Sloveniji, je neuničljivi Jan Plestenjak v glavi že koval ideje za nove uspešnice. V zadnjem času se je tako ovil v medijski molk, se zaprl v studio z vrhunskimi glasbeniki in se posvetil ustvarjanju svojega novega albuma, za katerega verjamemo, da je že nestrpno pričakovan in za katerega lahko brez težav napovemo, da vas bo ponovno navdušil.

Njegov prepoznavni glas vas bo kmalu ponovno razveselil skozi popolnoma avtorske pesmi, za katere pravi, da še nikoli niso bile tako osebne. Takoj po najdaljši noči v letu, takoj po najlepših praznikih, že v ponedeljek 3. januarja bo Jan na radijske postaje po vsej Sloveniji poslal svoj novi singel z naslovom Punca.


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.