Papir-AnaMaja
mp3: Novi singel: PAPIR – 2010
4. november, 2010
alya_tuzdaj
novica: ALYA TUDI LETOS DOBRODELNA
5. november, 2010

novica: JERNEJ ŠERJAK PRAZNOVAL 5. OBLETNICO JAY DANCE STUDIA

jernej_serjak

jernej_serjakOdličen koreograf in plesalec Jernej Šerjak, ki je sodeloval z mnogimi slovenskimi glasbeniki (nazadnje je pripravil tudi koreografijo za videospot Dance, dance, skupine Puppetz in Soj teme, pevke Marie Masle), si kot največji dosežek v svoji karieri šteje sodelovanje z divo Mariah Carey in vodenje svoje lastne plesne šole Jay Dance Studio.

“Sodeloval sem z mnogimi tujimi koreografi, ki so se podpisali pod imena, kot so Justin Timberlake, Janet Jackson, Bayonce, P Didy, 50 Cent, Mariah Carey, Chris Brown in mnogi drugi, a največ mi pomeni to, da lahko svoje znanje prenašam na svoje učence”, je zaupal Šerjak, ki je praznoval peto obletnico Jay Dance Studia.

 Ob tem je še povedal: “Občutki so bili polni emocij saj je za mano veliko več letnega truda, odrekanj in žrtvovanj. Dobrih slabih trenutkov, ki jih ljudje okoli nas ne vidijo, vsi vidijo samo končni rezultat. Na vse zadnje se ves trud poplača saj ljubezeni, ki jo dobim od svojih učencov mi ne nadomesti ničesar. Na rojstno dnevni zabavi so bili prisotni- ožji krog mojih prijateljev, moji učenci in njihovi starši, piarovka Kaly Kolonič moja dolgoletna prijateljica , Miki Bubulj komedijant, ki je poskrbel za super vzdušje, Gregor Stegnar najmočnejši slovenec in moj osebni trener. Rojstnodnevne zabave se je udeležil tudi svetovno znani koreograf Sharol, ki je naredil „class“, za kar sem mu izjemno hvaležen, saj je resnično velika plesna zvezda, ki dela za ShugarBabes, kelis, Boby-ja Valentina itd. Zabava je bila super in komaj čakam, da se čez 1 leto spet dobimo in ga spet zažuramo.”