tangels
mp3: Novi singel: DEFMEN FT. TANGELS – KAJ IN KAM (REMIX)
24. junij, 2010
Momento
novica: MOMENTO POSNELI VIDEOSPOPT ZA SKLADBO KJE SI?
24. junij, 2010

novica: LEELOOJAMAIS Z NOVO SKLADBO IN VIDEOSPOTOM

leeloojamais

leeloojamaisSkupina Leeloojamais je posnela novo skladbo z naslovom Still I Try (v prevodu: Še vedno poskušam), ki najavlja prihajajočo ploščo. Skladba, ki se že počasi prebija na vrhove vseh top lestvic je pred kratkim dobila tudi videospot v sodelovanju s KN Production. V videu nastopa atraktivna plesna skupina Maestro, širši javnosti znana iz TV showa Slovenija ima talent.  Poleg njih v videospotu nastopa tudi DJ Paul Blaze, ki je sicer uradni DJ za svetovno zvezdo 50 Centa, dela za G-Unit in je delal z The Game.

Na nepozabni zabavi ob premieri novega videospota Still I Try bo skupina Leeloojamais v sodelovanju z Mojstrovine narave in iSpace gostila tudi nastopajoče iz videa. Tako bodo premiero med drugim pospremili: plesalci Maestro, Paul Blaze (G Unit), DJ Maj. Poskrbljeno bo tudi za pijače po noro nizkih cenah, partybus in še kaj!

Skupina Leeloojamais je na slovensko glsbeno prizorišče vstopila leta 2001 z debitatskim albumom Pod vplivom. Tedaj je bil kvartet na čelu z izjemno pevko Laro Love ter bogatim zvokom saksofona in klaviatur nekaj povsem svežega in drugačnega od vseh obstoječih glasbenih skupin na slovenski sceni. Ta nepredvidljiva mešanica jazza, rocka, popa in funka je prepričala tudi največje skeptike, ki so se vsi strinjali, da je Slovenija z Leeloojamais dobila prvovrstno skupino. Že vse od začetka pa je znano dejstvo, da je Leeloojamais skupina, ki jo mora vsak videti v živo na koncertu.

Njihova druga plošča Nextasy je bila posneta v lastnem studiu Štala. Plošča je navrgla eno največjih uspešnic skupine, skladbo Ne zameri mi, kjer so sodelovali z hip-hop umetnikom Lord Leftyjem iz Nizozemske. Videospot za enega največjih hitov leta 2004 se je vrtel tudi na lestvici World Chart Express na MTVju. Za svež in moderen zvok plošče Nextasy je bila odgovorna produkcijska ekipa Club & Vehicle production na čelu z mojstrom klaviatur Rokom Lopatičem, Ivom Rimcem in Lovrom Ravbarjem. Ta čudovita zmes jazza, funka, hip-hopa in r’n’b-ja je prepičala ne le kritikov in glasbenih kolegov, temveč tudi poslušalce in oboževalce skupine, ki so bili nad novim in urbanim zvokom Leeloojamais navdušeni.
Kot  ekipa Club & Vehicle production so producirali še nekaj drugih glasbenih izvajalcev v Sloveniji in bivši Jugi (E.N.I., Nina Osenar). V letu 2008 so tako prejeli nominacijo za hrvaško glasbeno nagrado Porin 2008 za najboljšo produkcijo pop albuma za skupino E.N.I.

Still I Try je prva skladba iz prihajajočega albuma, ki ga skupina intenzivno pripravlja in bo izšel konec letošnjega leta. Obljubljajo moderno organsko ploščo z elektronskimi izleti in pridihom osemdesetih. Kot vse plošče doslej, bo tudi tokrat produkcija v rokah članov skupine.

Foto: Leeloojamais