tadejtomsic16
mp3: Novi singel: TADEJ TOMŠIČ & BIG BAND RTV SLO – AVA’S SONG
16. november, 2011
Amon_Amarth_14
reportaža: VELIČASTNI AMON AMARTH V CVETLIČARNI
17. november, 2011

novica: RUKOLA NA GRRLS NIGHT OUT FESTIVALU

rukola16

rukola16

Skupina Rukola, ki je letos pri založbi Akord Records pod okriljem Subkulturnega azila izdala svoj album Kiss in olje, bo v soboto 19. novembra nastopila na Grrls Night Out festivalu v Gradcu. Gre za prikaz predvsem ženske ustvarjalnosti – ob koncertu bodo namreč dejavna tudi dekleta, ki se ukvarjajo z umetnostjo oblačenja, kreiranjem sloga, poleg bodo tudi fotografinje in video producentke, predstavile se bodo didžejke. Koncert skupin Rukola ter avstrijskih ženskih bendov Exotfita in Butcher Babes bo torej del večera, v katerem bo veliko slišati in videti. Grrrls Night Out festival bo potekal v prireditvenem prostoru Forum v osrednjem graškem parku. Za obiskovalce se bo srečanje glasbenic, umetnic in simpatizerk in simpatizerjev začelo bo 21. uri.
Kje in po koliko:
19. 11. 2011, ob 21. uri, Forum Stadtpark, Graz. Vstopnina 6 evrov (4 evre za člane kluba)

Skupina Rukola, ki je letos pri založbi Akord Records pod okriljem Subkulturnega azila izdala svoj album Kiss in olje, bo v soboto 19. novembra nastopila na Grrls Night Out festivalu v Gradcu. Gre za prikaz predvsem ženske ustvarjalnosti – ob koncertu bodo namreč dejavna tudi dekleta, ki se ukvarjajo z umetnostjo oblačenja, kreiranjem sloga, poleg bodo tudi fotografinje in video producentke, predstavile se bodo didžejke.

Koncert skupin Rukola ter avstrijskih ženskih bendov Exotfita in Butcher Babes bo torej del večera, v katerem bo veliko slišati in videti. Grrrls Night Out festival bo potekal v prireditvenem prostoru Forum v osrednjem graškem parku. Za obiskovalce se bo srečanje glasbenic, umetnic in simpatizerk in simpatizerjev začelo bo 21. uri.


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.