FFF
koncert: DJ FIFTEEN FINGER FREAK V IDRIJI
14. januar, 2011
vulture_guru
reportaža: TV: VULTURE AND THE GURU V KD GORICA
16. januar, 2011

novica: SOKI (ELVIS JACKSON) PODARJA SPLETNE BOBNARSKE INŠTRUKCIJE

elvis_jackson1

elvis_jackson1Marko Soršak-Soki, bobnar skupine Elvis Jakson bo ves mesec januar brezplačno nudil nova bobnarska znanja preko spletne strani www.sorsak.com in www.ekskluzivno.si. Soki, ki je nepogrešljiv član zasedbe Elvis Jackson in mentor na glasbeni šoli B.A.S.E., je lani izdal prvo slovensko video šolo bobnanja z naslovom Osnove modernega bobnanja. Tokrat bo vse bobnarje razveselil še z omenjenimi brezplačnimi nasveti preko spleta in odgovarjal na vsa zastavljena vprašanja bobnanja željnim Slovencem. Dobri nasveti niso nikoli odveč, nadgradnja znanja pa je izrednega pomena za vsakega glasbenika.

“V svoji stroki sem precej aktiven in ker sem na mail dobil že veliko vprašanj na temo bobnov, sem se odločil narediti projekt Brezplačne inštrukcije preko spleta. Eden izmed razlogov je tudi ta, da še nihče v Sloveniji ni naredil tega, vsaj kolikor mi je znano”, je zaupal Marko Soršak.

V Sloveniji je več kot 4000 bobnarjev, med njimi je veliko mladih in neizkušenih, ki želijo vprašati in niti ne vedo na koga se obrniti. 19. in 20. februrja bo Soršak na temo svojega DVD-ja vodil tudi dvodnevne bobnarske delavnice v sodelovanju s Klubom mariborskih študentov. Prijave že potekajo, kapacitete pa so omejene!

Elvis Jackson se pripravljajo tudi na nastop na Mostovni, ki bo 18. 2., marca pa jih čaka dvo dnevna klubska turneja v tujini. Maja pa bodo Elvisi poskrbeli za veliko presenečenje in svojim oboževalcem postregli z izjemnim koncertom v prestolnici.