CZD_underground_2011
reportaža: UNDERGROUND FESTIVAL 2011
6. junij, 2011
samebabe23
album: SAME BABE – TEREZIJANSKE
7. junij, 2011

novica: ZLATI GLAS KONGA JE POSTAL JACOB

jacob06

jacob06V grosupeljskem igralniškem kompleksu Kongo se je odvil pravzaprav edini pop poletni glasbeni festival v Sloveniji  – Zlati glas Konga 2011. Vlogo favorita je z odličnim nastopom upravičil pevec in plesalec Jacob, ki se mu je lani zmaga izmuznila za točko. Deset članska strokovna komisija in glas publike je odločil, da je najboljša skladba letošnjega leta med 18 predstavljenimi Dej na glas. Jacoba so kar petkrat nagradili z najvišjo oceno 12 točk, vsi pa so se strinjali, da je zagotovo poskrbel za najboljši odrski nastop.

Pevcu so se na odru pridružili plesalci, ki nastopajo tudi v njegovem videospotu: Kazinci Tjaša Resnik, Filip Kržišnik, Žan Jeršin in Bastovec Miha Furlan.

“Po tem, ko se mi je lani zmaga za las izmuznila, sem se odločil, da poizkusim še enkrat. Z odlično ekipo plesalcev, smo pripravili prepričljiv nastop in gladko zmagali. Veselje po nastopu je bilo nepopisno in najbolj vesel sem bil tega, da smo kot zmagovalci lahko nastopili še enkrat in spet uživali na odru,” je po koncu prireditve povedal Jacob, ki bo nagrado v višini kar 2000 evrov uporabil za nove projekte. “Kmalu se odpravljam na Nizozemsko, kjer bomo z isto avtorsko ekipo pripravili novo skladbo in zato bo nagrada prav prišla.”

Foto: Vanjo Grobljar


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.