Manca Špik v novem singlu To so te reči
1. oktober, 2013
Foto: Ramaida Osim
Bilbi se predstavlja s skladbo V dnevni doma
2. oktober, 2013

Nude s simfoniki ob praznovanju dvajsete obletnice v Križankah

Po izjemnem koncertu s simfoničnim orkestrom junija v Celju se bodo Nude predstavili v simfonični preobleki tudi v Križankah. Tako jih boste lahko v letu, ko praznujejo 20 let videli na velikem odru ljubljanskih Križank 10.oktobra s pričetkom koncerta ob 20h. 

Dirigent Simfoničnega orkestra Glasbene šole Celje bo Matjaž Brežnik. Nude so poskrbeli, da bo ljubljanski večer začinjen še z nekaj več dodatki kot v Celju in sicer se jim bodo bodo poleg Bilbi, Ota Pestnerja, Sama Šalamona in 6pack Čukurja, na odru pridružili še Neno Belan, legendarni hrvaški pevec, član zasedbe Đavoli in izvajalec uspešnic Ivona, Ona danas dolazi iz Zagreba in mnogih drugih. Z NUDE je sodeloval tudi kot producent njihovega izjemno uspešnega albuma Supermarket, kjer je avtor pesmi Iz pekla v raj. Eden izmed vrhuncev večera bo nedvomno nastop Akademskega pevskega zbora Tone Tomšič Univerze v Ljubjlani, ki velja za enega naših najboljših zborov. Poleg že omenjenih legend Ota Pestnerja in Neno Belana bo z Nude na odru še ena legenda slovenskega rocka in sicer Borut Činč, član zasedbe Buldožer, ki je ustoličila rock'n'roll pri nas.
 
Seveda večer ne bi bil popoln, če ne bi nekaj pesmi popestrili tudi plesalke in plesalci plesne šole Superstar. V navadi je, da Nude ne izdajo čisto vsega, tako da si vse informacije lahko obetamo na tiskovni konferenci.