Lačni Franc v videu za skladbo Ladja norcev
21. februar, 2016
Tinkara Kovač in Anika Horvat s singlom Po zimi
22. februar, 2016

Omar Naber z videospotom Hej, ti!

Omar Naber se po dveh letih premora vrača na glasbene odre z novo sklabo Hej, ti! oz. Play!, ki napoveduje prihod nove plošče predvidoma v maju 2016.

Omar je prevetril svoj glasbeni slog, kar lahko opazimo že v prvi skladbi, kjer lahko prvič v njegovi karieri zaslišimo, kako zveni Omarjev vokal brez spremljave električne kitare. Za ta korak se je odločil, ker je bilo že pri samem nastajanju aranžmaja jasno, da bodo električne kitare povsem odveč, obenem pa da odsotnost kitar skladbi lahkotnost.
 
Prav tako je to skladba, ki jo je Omar ustvaril popolnoma sam, od glasbe, besedila, odigranih inštrumentov, pa vse do celotnega aranžmaja. Spremljevalni vokal je prispevala Anja Baš, uspešna samostojna glasbenica, s katero se Omar pozna še iz časa Bitke talentov, ko je Anja zasedla četrto mesto.
 
Videospot za skladbo je nastal v sodelovanju s podjetjem T-2 v okviru oddaje Top 4 s Tjašo Kokalj. Na pomoč pri snemanju videospota so, poleg Top4 deklet, priskočile tudi plesalke skupine Mystique Show Group. Snemanje je potekalo v Ajdovščini v letalskem hangarju svetovno znanega izdelovalca jardalnih letal Pipistrel pod taktirko Danijela Vovka in Petra Kleve.