Foto: dejan Hren
Paul Kalkbrenner popeljal na izlet od Beograda do Berlina
7. maj, 2012
Robert Jukič z balado Spusti in odpusti
7. maj, 2012

Orleki se odpravljajo v Rusijo

Po uspešni promociji nove plošče REPETE se začenja poletna sezona koncertov skupine Orlek. Začelo se bo 15. Maja na Lampiončkih v Mariboru. Naslednji dan pa skupina leti v Rusijo, kar ni bilo v letošnjem načrtu, že zaradi zahtevne turneje katera bo v jeseni po Južni Ameriki, ampak takšnim povabilom ne kaže reči ne in v eni uri so člani skupine odgovorili z da. Tam bodo imeli 3 koncerte. Dva v Tveru in enega v Moskvi. V Tveru najprej nastop na Gala koncertu festivala slovanske poezije v dvorani Filharmonije Tverske pokrajine, zvečer pa še  koncert v enem izmed tamkajšnjih klubov. Naslednji dan pa bo koncert v klubu Proekt O.G.I. v Moskvi.
Orleke boste lahko videli v Sloveniji konec maja na Jesenicah, v juniju pa v Tržiču in na Rock Otočcu.
Za dobro voljo pa bo poskrbela nova uspešnica Življenje gre naprej, katera se bo začela na radijskih valovih vrteti v sredini maja.

Po uspešni promociji nove plošče Repete se začenja poletna sezona koncertov skupine Orlek. Začelo se bo 15. maja na Lampiončkih v Mariboru. Naslednji dan pa skupina leti v Rusijo, kar ni bilo v letošnjem načrtu, že zaradi zahtevne turneje katera bo v jeseni po Južni Ameriki, ampak takšnim povabilom ne kaže reči ne in v eni uri so člani skupine odgovorili z da. Tam bodo imeli 3 koncerte. Dva v Tveru in enega v Moskvi. V Tveru najprej nastop na Gala koncertu festivala slovanske poezije v dvorani Filharmonije Tverske pokrajine, zvečer pa še  koncert v enem izmed tamkajšnjih klubov. Naslednji dan pa bo koncert v klubu Proekt O.G.I. v Moskvi. 

Orleke boste lahko videli v Sloveniji konec maja na Jesenicah, v juniju pa v Tržiču in na Rock Otočcu.

Za dobro voljo pa bo poskrbela nova uspešnica Življenje gre naprej, katero bodo med poslušalce poslali v sredini maja.


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.