Zaradi zanimanja znova predstava GodArt
21. januar, 2012
Recenzija albuma Yan Baray – Visions From Another World
23. januar, 2012

Panda navdušila poslušalce v Cerknem

Foto: Zoran Abram

Foto: Zoran Abram

V Cerknem pr’ Gabrijelu pričenjajo novo koncertno sezono s koncertom zasedbe Panda, ene najvidnejših in bolj priljubljenih domačih urbanih pop skupin. Panda so na slovenski pop sceni že od leta 1986, ko so s skladbo Lino zmagali na Pop delavnici.
V letu 2011, ko je band obhajal 25-letnico delovanja, se je Pandi pridružila pevka in tekstopiska Saša Danilov, ki se je kmalu dokazala v novi skladbi Ljubimec brez imena.

V Cerknem pr’ Gabrijelu so včeraj, 21. januarja, pričeli z novo koncertno sezono s koncertom zasedbe Panda, ene najvidnejših in priljubljenih domačih urbanih pop skupin. Panda so na slovenski pop sceni že od leta 1986, ko so s skladbo Lino zmagali na Pop delavnici.
V letu 2011, ko je band obhajal 25-letnico delovanja, se je Pandi pridružila pevka in tekstopiska Saša Danilov.

Obiskovalci včerajšnjega koncerta v baru pr’ Gabrijelu v Cerknem, so bili nad koncertom več kot navdušeni. Po dobrih dveh urah skupino dobesedno niso spustili z odra, s svojim skandiranjem pa so dosegli, da je Panda za zaključek ponovno zaigrala skladbi Kakšno sonce, kakšen dan in Ljubimec brez imena.

Tako se je zaključil še eden izmed odličnih koncertov v organizaciji bara pr’ Gabrijelu. Že kmalu pa na prihajajočem tradicionalnem ciklu Pust pr’ Gabrijelu sledita koncerta Moveknowledgement (petek 17. feb.; koncertu sledi nastop jahača plošč BIGorja) ter cerkljanskega Tequila Banda (sobota 18. feb).