Ali pa… prvenec skupine Lei’Yh
3. oktober, 2013
Foto: Sebastian Cavazza
Nana Milčinski predstavlja skladbo Pesem o vetru
4. oktober, 2013

Perpetuum Jazzile in Dejan Zavec v videu za skladbo Titanium

Perpetuum Jazzile v duhu prihajajočega vokalnega spektakla v ljubljanski Areni Stožice z naslovom The show, 9. in 10. novembra, predstavljajo svoj novi glasbeni videospot s pomenljivim naslovom Titanium.

Veni, vidi, vici – prišel, videl, zmagal. Ko bi le bilo tako preprosto. Ni poraza brez zmage in ni zmage brez poraza. Prav vsi v vsakodnevnem življenju bijemo bitke na poti do svojih ciljev. Nekatere so obrobne in simbolične, druge se razplamtijo v prava bojišča, kjer  težave trmasto vztrajajo za okopi več dni, tednov, mesecev, celo let. Potrebno je mnogo poskusov, nemalo žrtev, a le vztrajnost je zagotovilo, da bodo okopi padli in bomo lahko uživali v sladkih sadovih zmage. Kot nepremagljivi mitološki velikani Titani, smo vsi otroci zemlje in neba, razpeti med obema skrajnostnima. Mnogokrat se z velikimi napori dvigamo pod nebo in treščimo nazaj na zemljo.
 
Vztrajajmo zase, za svoje najbližje, za skupne cilje!
 
V glasbenem spotu Titanium so združili moči z našim velikim šampionom, Dejanom Zavcem, ki je živi dokaz, da je mogoče s trdim delom, voljo, srčnostjo, vztrajnostjo in borbo doseči vse. Avtor aranžmaja je naš sopevec Samo Vovk, vlogo solistke pa je prevzela Katja Kovačič.
 
[iframe width=”600″ height=”450″ src=”//www.youtube.com/embed/h7AORLLrovM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]