Hotty MkkNotty se vračajo s singlom Take me to paradise
8. maj, 2012
Alya predstavlja singel Moja pesem
8. maj, 2012

Perpetuum Jazzile z velikim koncertom 29. maja v Križankah

Foto: Irena Herak

Foto: Irena Herak

V Perpetuum Jazzile se intenzivno pripravljamo na veliki poletni koncert, ki bo 29. maja v ljubljanskih Križankah. Po zelo uspešni koncertni turneji, ko smo od začetka zime do pomladi Slovenijo obkrožili z 18-imi koncerti, se bomo tako odzvali na številne prošnje osrednjeslovenskega občinstva in z vokalno ekstazo napolnili tudi Križanke, ki veljajo za enega naših najlepših koncertnih prizorišč.
Pod taktirko umetniškega vodje Pedra Karlssona bomo poleg energičnih hitov letošnje sezone predpremierno predstavili tudi nekaj programskih novosti, ki jih pravzaprav pripravljamo za jesen in jih naše občinstvo še ni slišalo. Ker bi radi, da občinstvo naše ritme užije v polni meri in ob (zaželenem) poplesavanju, smo se tokrat v Križankah odločili za stojišča. Obenem pa smo zavoljo čim večjega udobja poslušalcev število vstopnic v prodaji bistveno zmanjšali, zato poslušalce pozivamo, naj si vstopnice priskrbijo čim prej.
Prav v teh dneh pa bo na slovenskih radijskih postajah izšel tudi novi singl, ki smo ga posneli po prijaznem povabilu odličnega slovenskega reperja Trkaja v sklopu projekta Sounds of Slovenia pod umetniškim vodstvom harmonikarja in skladatelja Janeza Dovča. Trkaj je za skladbo napisal in odrepal res izvrstno besedilo, ki spodbuja Slovence, naj se v teh težkih časih ne predamo malodušju. Ponosni smo, da smo lahko tej pozitivni skladbi prispevali naše vokale in energijo in iskreno upamo, da bo marsikomu vlila novega optimizma v vsakdan.
V poletnih mesecih se Perpetuum Jazzile sicer odpravljamo na festivale na Hrvaškem, v Makedoniji in na Švedskem, zadnjo četrtino leta pa bomo zaokrožili s serijo 17-ih koncertov po Nemčiji. Več info na www.perpetuumjazzile.si

V Perpetuum Jazzile se intenzivno pripravljajo na veliki poletni koncert, ki bo 29. maja v ljubljanskih Križankah. Po zelo uspešni koncertni turneji, ko so od začetka zime do pomladi Slovenijo obkrožili z 18-imi koncerti, se bodo tako odzvali na številne prošnje osrednjeslovenskega občinstva in z vokalno ekstazo napolnili tudi Križanke, ki veljajo za enega najlepših koncertnih prizorišč.
“Pod taktirko umetniškega vodje Pedra Karlssona bomo poleg energičnih hitov letošnje sezone predpremierno predstavili tudi nekaj programskih novosti, ki jih pravzaprav pripravljamo za jesen in jih naše občinstvo še ni slišalo. Ker bi radi, da občinstvo naše ritme užije v polni meri in ob (zaželenem) poplesavanju, smo se tokrat v Križankah odločili za stojišča.” Obenem pa bodo zavoljo čim večjega udobja poslušalcev število vstopnic v prodaji bistveno zmanjšali, zato poslušalce pozivajo, naj si vstopnice priskrbijo čim prej.

“Prav v teh dneh pa bo na slovenskih radijskih postajah izšel tudi novi singel, ki smo ga posneli po prijaznem povabilu odličnega slovenskega reperja Trkaja v sklopu projekta Sounds of Slovenia pod umetniškim vodstvom harmonikarja in skladatelja Janeza Dovča. Trkaj je za skladbo napisal in odrepal res izvrstno besedilo, ki spodbuja Slovence, naj se v teh težkih časih ne predamo malodušju. Ponosni smo, da smo lahko tej pozitivni skladbi prispevali naše vokale in energijo in iskreno upamo, da bo marsikomu vlila novega optimizma v vsakdan. “

V poletnih mesecih se Perpetuum Jazzile sicer odpravljajo na festivale na Hrvaškem, v Makedoniji in na Švedskem, zadnjo četrtino leta pa bodo zaokrožili s serijo 17-ih koncertov po Nemčiji.