Foto: T. Stojko
Vstopnice za koncert Nane Milčinski
14. december, 2012
Mauro Picotto za prestop v novo leto v Ambasadi Gavioli
14. december, 2012

Perpetuum Jazzile z vokalnim mega spektaklom v Stožice

Foto: Irena Herak

Foto: Irena Herak

Ob okroglem jubileju smo se v Perpetuum Jazzile odločili prirediti koncertni dogodek, kot ga Slovenija še ni doživela – 9. novembra 2013 bomo našo poznavalcem dobro znano Vokal Xtravaganzzo priredili v areni ljubljanskih Stožic. (podnaslov)
V soboto, 9. 11. 2013, ob 20. uri v areni Stožice pripravljamo svoj največji koncertni spektakel doslej, s katerim bomo obeležili tudi 30. obletnico ustanovitve naše vokalne zasedbe. S koncertom, kot ga slovensko občinstvo še ni videlo, bomo presenetili v največji slovenski areni za 10.000 obiskovalcev. Kot vsako jesen bomo na tem koncertu predstavili novosti koncertnega programa, s katerimi bomo v prihodnjih sezonah nastopali na koncertnih odrih doma in po svetu.
Prodaja vstopnic se je začela danes (petek, 14. 12.) opoldne. In kdor želi že za letošnje praznike presenetiti svoje najdražje, sodelavce ali seveda sebe – nakup vstopnic do novega leta jim prinese dodatni 20% praznični popust.
Vstopnice je mogoče kupiti prek spleta in na Eventimovih prodajnih mestih (poleg Slovenije za zdaj tudi v Italiji, Avstriji, na Hrvaškem, Madžarskem, Slovaškem, v Srbiji in Bolgariji).
Ker utegne dvorana pokati po šivih, bo seveda na dan koncerta že od 17. ure naprej poskrbljeno za brezplačen avtobusni prevoz obiskovalcev z glavnih ljubljanskih mestnih parkirišč do dvorane in nazaj.

Ob okroglem jubileju so se v Perpetuum Jazzile odločili prirediti koncertni dogodek, kot ga Slovenija še ni doživela – 9. novembra 2013 bodo poznavalcem dobro znano Vokal Xtravaganzzo priredili v areni ljubljanskih Stožic.
V soboto, 9. 11. 2013, ob 20. uri v areni Stožice pripravljajo svoj največji koncertni spektakel doslej, s katerim bodo obeležili tudi 30. obletnico ustanovitve vokalne zasedbe. S koncertom, kot ga slovensko občinstvo še ni videlo, bodo presenetili v največji slovenski areni za 10.000 obiskovalcev. Kot vsako jesen bodo na tem koncertu predstavili novosti koncertnega programa, s katerimi bodo v prihodnjih sezonah nastopali na koncertnih odrih doma in po svetu. 

Prodaja vstopnic se je začela danes opoldne. In kdor želi že za letošnje praznike presenetiti svoje najdražje, sodelavce ali seveda sebe – nakup vstopnic do novega leta jim prinese dodatni 20% praznični popust.

Ker utegne dvorana pokati po šivih, bo seveda na dan koncerta že od 17. ure naprej poskrbljeno za brezplačen avtobusni prevoz obiskovalcev z glavnih ljubljanskih mestnih parkirišč do dvorane in nazaj.