Njihov “mojo” je še vedno tu!
10. november, 2013
Z Zarolaj.si brezplačno na koncert Elevation – The U2 experience
11. november, 2013

Petra Polak in Lovilka sanj

Kdaj ste si nazadnje izpolnili svojo željo? Iztrgajmo se iz objema sivega vsakdana in se podajmo na pot izpolnjevanja svojih sanj… Tako otroško lahko je to, le če se odločimo. 

To je sporočilo nove pesmi Petre Polak z naslovom Lovilka sanj. Petra je pri snemanju skladbe sodelovala  z odičnimi glasbeniki, ki jo tudi sicer spremljajo na koncertih: Urban Golob – bonbi, Boris Kofol – kontrabas, Leon Pregelj – klavir. Skladba je bila posneta v studiu Poet pri producentu Igorju Potočniku. Za skladbo je bil posnet tudi videospot, ki je nastal na fotoshootingu s skupino Lu Val. Režiser spota je Jure Polak. 
Skladba je Petri odprla nove razsežnosti glasbe, saj gre za njeno prvo skladbo, kjer se je izkazala kot avtorica glasbe in teksta. 
 
Petre se spominjate kot pevke skupine Jazz station, ki je leta 2009 zmagala na Melodijah morja in sonca s skladbo Delam, kar se ne sme. 
 
Petra piše svojo glasbo z jazzovskim pridihom ter otroške skladbe. Z glasbo želi v svet posredovati pozitivna sporočila o lepem življenju in navdahniti druge ljudi. 
 
PETRA POLAK – Lovilka sanj petrapolakLovilkasanj.mp3

20.11.2013 ob 20.00 uri vas vabimo v Piano Bar v Hišo Slamič v Ljubljani, kjer boste lahko slišali njene avtorske pesmi, pop skladbe preoblečene v jazz, slovenske popevke in jazz standarde. Na klavirju jo bo spemljal član Big banda RTV Slovenija Blaž Jurjevčič.