Z nami na koncert Gary Becka. Brezplačno.
12. februar, 2013
Pridigarji z novim singlom Zombi v katakombi in vinilno ploščo
13. februar, 2013

Počitniška LocalCooltura s Soundtopio

V petek, 22. 2., se bo ob 21. uri v celjskem klubu Local začela počitniška LocalCoolTura na kateri se bo, predstavila mariborska zasedba Sountopia, lanski zmagovalci predizborov za Rock Otočec, ki bodo v Celju nastopili prvič. Funk, punk, hip-hop in rock bodo ritimi drugega koncerta letošnjega leta, ki ga v okviru cikla za mlade in obetavne zasedbe iz Celja in Slovenije pripravljata organizatorja Hiša kulture Celje in Local.

Vzorniki te zanimive mariborske zasedbe, ki se je na sceni pojavila leta 2009, so RHCP, Frank Zappa, Georg Clinton in Jane’s Addiction. Skupino zaznamuje svojstven pristop, številna avtorska dela in projekti. V Soundtopii ustvarjajo Simon Stoleski (vokal), Tin Vele (kitara), Aljoša Beber (bas) in Leon Stoilković (bobni). Za svoj celjski debi so pripravili izbor najboljših komadov njihovega obširnega repertoarja. Sicer veliko koncertirajo po vsej državi, igrali pa so tudi s skupino Zmelkoow, nastopali na Anin’ Rollu, imeli dva koncerta v okviru EPK Maribor. Sodelovali so na festivalu O.F.A.K v Ormožu, v rodnem mestu pa so stalni gosti klubov Štuk, Satchmo, kavarnici Rokaj, Pekarne, Kina Udarnik in Gustafa. 

Do konca maja se v Localu obetajo še trije koncerti z zasedbami Take off (22. 3.), TCME (26. 4.) in 500m (18. 5.), poletni del koncertov v atriju Prothasijevega dvorca, kjer domuje ta znani celjski klub, pa bosta uvedla 4. mednarodni jazz festival DŽJEZZ 2013 in Battle of bands, kjer bodo tik pred začetkom poletnih počitnic nastopile 3 skupine po izboru občinstva.


Se želiš pridružiti Zarolaj.si skupnosti?

Člani skupnosti lahko sodeluješ v nagradnih igrah,
organiziranih večkrat na mesec, v katerih lahko osvojiš majice,
albume, vstopnice in ostale glasbene cukrčke.
Pa še na tekočem boš z vsemi glasbenimi novicami.